Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom hæren reservene og den regulære hæren

Army reservene består generelt av frivillige borgere som oppholder seg i sine vanlige jobber og livsstil, men utgjør en del av nasjonene hæren. De kan bli innkalt til aktiv tjeneste etter behov. den regulære hæren er den viktigste væpnet makt i landet består av personell som tjenestegjør i full gang og opprettholde en militær beredskap til enhver tid. Hovedforskjellen mellom reserver og regulære hæren er at reservene ville normalt bare trene for om et par dager i en måned og i noen land i uka i et år. Reservene normalt er frivillige som oppholder seg i sine vanlige jobber og bare jobbe full tid med hæren da spesielt kalt inn for å gjøre det. Dette er vanligvis i en periode av nasjonal beredskap, krig, eller katastrofer. Det vanlige hær, derimot, ville trene og opprettholde en operativ beredskap nesten hver dag i året. regulær hær personell skulle jobbe i hæren i full gang og ville ha rett til lønn, ytelser og blader som per deres service rekker. hæren danner den første linjen i forsvaret, og vil være de første til å bli utplassert i tider med en konflikt. Det er først når den regulære hæren er utplassert at reservene kan bli kalt inn.
Ha en hær reserve bassenget er svært fordelaktig for staten som reservene normalt ville nyte lønn og fordeler bare under sin aktive distribusjon. det andre er det alltid en pool av personell med grunnleggende opplæring og deres distribusjon kan utføres på svært kort varsel. Treningen nivåer av reservene ville imidlertid variere fra land til land. noen land bare tilbyr en meget grunnleggende opplæring til de reservene som betyr at de bare ville være i stand til å tjene på det aller laveste nivå, men noen holder reservene treningen deg oppdatert med sine regulære hæren kolleger dermed si at de ville ha et basseng tilgjengelig for alle nivåer i hæren.
Sammendrag
en. Army Reserver normalt bestå av frivillige borgere å ha den grunnleggende hæren trening, men lede en sivil livsstil mens regulære hæren er den viktigste væpnet makt i landet som ivaretar operativ beredskap til enhver tid.
to Reserves bare trene noen dager i et år, mens den væpnede styrker toget regelmessig
3 Army reserver bare kalt til aktiv tjeneste. når det er påkrevd mens hæren er den første til å bli utplassert i enhver operasjon /konflikt.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------