Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom voksing og tweezing

Denne evige spørsmålet om småblødninger forskjellene mellom voksing og tweezing har boggled mange. Dette dilemmaet er ofte det meste forbundet med fjerning av ansiktshår. Begge disse teknikkene likevel er metoder for semi. -permanent hårfjerning
Voksing er en av de eldste metodene som et lag av voks er spredt over huden, en papir stripe ( eller klut ) presses deretter over voks og raskt stripete av i motsatt retning av hårveksten. Dermed fjerne håret sammen med voks. Voksing kan utføres i ulike områder av kroppen som ben, armer, underarmer, øyenbryn, bikinilinjen, bryst, føtter, rygg, øvre leppe osv.
Det er å foretrekke fremfor andre metoder når det gjelder en gang fjerning av større mengder hår effektivt. Når håret er vokset, vil området ikke vokse hår i 2-4 uker avhengig av området vokses. Voksing trekker hårsekkene ut, og dermed re- vokst hår er ikke så tykk som før, men tynnere og det blir mykere over lengre perioder.
tweezing er en mye nyere metode født ut av oppfinnelsen av pinsett. Lett tilgjengelig, liten og kompakt, gir dette en løsning for mange av oss. De fleste bruker pinsett på sitt ansikts hår. Hair må trekkes ut én etter én, og dermed tar mer tid og kan være mer smertefullt enn voksing alt på en gang. Selv tweezing trekker ut håret, forblir hårsekken fortsatt. grunn av denne re -vokst hår er tykkere og umiddelbar.
tweezing er det meste brukt til mindre områder som forme øyenbrynene, overleppen eller daglig fjerning av gjenstridig ansiktshår. Disse områdene kan også vokses, men hvis de mengder hår som skal fjernes, er bare sammensatt av noen få enkeltrom tråder da tweezing er et bedre alternativ. Voksing er bedre for å ta ut flere hårstrå på en gang. dermed :
en tweezing er mer tidkrevende og smertefullt enn voksing
to Re-vokst hår i voksing er tynnere og mykere i forhold til tweezing som er. tykkere og mørkere.
tre. voksing fjerner alle hårene inkludert fint hår mens tweezing kan fjerne tykkere hår, er like individuelt fatte de tynnere seg svært vanskelig.
4. tweezing har mer nøyaktighet på grunn av sin individuelle hårfjerning.
5. Du kan få hele kroppen dekket med voks, ikke tweezed though.
6. Voksing er Messier enn tweezing.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------