Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom hard og konstruerte gulv

Parkett må aldri forveksles med konstruerte gulv selv om tre danner en viktig komponent i begge tilfeller som det er et bredt utvalg av forskjell mellom de to. Den mest fremtredende av dem er at i tilfelle av parkett, komponent materialer er alt i form av ren parkett på alle dyp. Det er ingen tillegg som er gjort i denne type gulv. på den annen side er konstruert gulv består av ren parkett samt kryssfiner. Begge disse materialene er til stede i ulike lagene. Vanligvis bare den øverste delen er laget av faktisk parkett mens den indre delen er fylt med billigere etterligninger.
Et annet punkt av forskjell mellom disse to typene gulv er i prisingen. Pure parkett er ganske overlegen i kvalitet og er dermed forholdsvis høyt i pris. Engineered gulv består av en liten bit av ren tre med resten være i form av kryssfiner. Plywood er en overflod tilgjengelig komponent som gjør kostnadene for denne spesielle gulv lav.
Når det gjelder holdbarhet også, hard og konstruerte gulv variere i stor grad. Parkett kan vare i generasjoner uten å gi vei til skade eller slitasje. Det er svært motstandsdyktig mot skadedyr og termitter som kan ødelegge de tre installasjonene i huset. Denne gulv kan slipes ut gang på gang uten noen bivirkninger. Engineered gulv er mindre slitesterk som den kan slipes ut kun et begrenset antall ganger. Dens liv blir betydelig redusert på grunn av dette faktum. Plywood er mer tilbøyelig til å bli skadet på grunn av termitter eller andre vær relaterte faktorer.
Engineered gulv er en mer fleksibel alternativ spesielt for de som liker å endre utseendet på huset sitt på en hyppig basis, i dette tilfellet, kan bare det øverste laget fjernes og en ny en av de valgte materialet kan stiftes på plass det er ganske lett å bytte gulvet, men å gjøre endringer i saken. av et ekte tregulv kan være ganske vanskelig forslag som installasjonen og fjerningen er ganske komplisert, tidkrevende og en kostbar affære. Oppsummering :
En Parkett tåler ikke høy luftfuktighet og blir skadet når de utsettes for slike faktorer Så bør det ikke monteres i bad eller kjøkken Engineered gulv er det ikke. utsatt for slike skader, og kan installeres i fukt-laden områder av huset.
to. Parkett gir en rik og ren overflate i forhold til konstruert klær som kan gi en billig utseende hvis ikke installert på riktig måte.
tre. Parkett vil vare i en mye lengre periode i forhold til konstruert gulv.
4. Konstruert gulv er et billigere alternativ, og ikke trenger store investeringer. Parkett kan være vanskelig å installere hvis du er på et strengt budsjett.
fem. Parkett består av noe annet materiale enn ren parkett mens konstruerte gulv kan ha noe annet materiale, bortsett fra en viss prosentandel av rent trevirke.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------