Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom SLøV og FELLES

Er du kjent med røyke marihuana ? Hvis du er, så kanskje du er ikke nytt for de vilkår sløv og felles. Til de som ikke er så kjent med disse, de ofte bruker feil begrep, bruker en til å bety den andre og vice versa.
Blunt er i utgangspunktet marihuana pluss tobakk sigar ( spesielt sigaren er skallet som er et tobakk blad ). det er en gate navn som også er kjent som LP -eller ' el- pees. "Det er sa at denne gaten stoffet preparatet ble brakt av noen Jamaicans til New York en gang på 1980-tallet. Begrepet sløv er faktisk hentet fra en bestemt sigar merkevaren " den Phillies Blunt. Likevel kan andre sigar merker brukes til å lage en linje som White Owl, El producto og også de nederlandske mesterne. Ved ganske enkelt å rulle marihuana så å pakke det i en sigar, vil den automatisk bli ansett som en stump.
på den annen side, er en 'joint' en annen form for marihuana forberedelse. Når marihuana er pakket, ikke i en sigar, men ved hjelp av et tynt papirark som sigarettpapir (i. e. hamp eller ris papir) så vil det bli en joint.
I forhold til luke innhold, ville man anta at den butte vil ende opp med å ha den mest luke fordi det virkelig tar mer ugress å fylle en hel sløv. likevel ikke dette beløpet for ugress ikke nødvendigvis blir beløpet for å gjøre brukeren høy fordi majoriteten av cannabisbrukere vil allerede komme høyt med bare en liten mengde marihuana. Dersom det tidligere er sann, da en vane å røyke marihuana vil bare bli herjer mange ugress på grunn av behovet for en større mengde slik å oppleve følelsen av å være høy. Enten ved hjelp av en stump eller en joint, er antall treff som trengs for å oppnå en høy subjektiv. Det varierer terskelen av personen så det er egentlig ikke så klart ennå. Det er også noe som er berørt av luke kvalitet. vanligvis vil halvfullt blunts gi deg ca 4 til 5 treff, og dette er allerede nok for deg å oppleve følelsen du ønsker det ( som nevnt, avhenger antall treff på personens toleranse eller terskelnivå ).
Likevel, de fleste marijuana -brukere er enige om at den butte gir mer buzz på grunn av felles handling av nikotin og cannabis. Til slutt, vil du dessverre føler veldig bortkastet. Hvis det er et slikt ord som " sunnere " cannabisrøyking metode, så er det sannsynligvis leddene. Røykfrie ledd vil gi deg en høy at er ganske renere sammenlignet med den butte. Dermed, hvis du ønsker å få følelsen av høy, men på bedre mulig måte så kan det være tilrådelig å bruke felles.
en. blunts kan holde mer marihuana i forhold til leddene
2. blunts er mer sløsing måte å røyke marihuana i forhold til leddene.
tre. Selv om det ikke ennå bevist, kan blunts indusere den største høye på grunn av mulig blanding av nikotin fra tobakk.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------