Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom sertifikat og Associate Degree

Certificate og førsteamanuensis grad er ganske forskjellig, som de tjener ulike behov. Sertifikatet Kurset er hovedsakelig jobb spesifikk, mens førsteamanuensis grad har en mye bredere plattform.
en Associate grad trenger ikke noen krav, men på den annen side er sertifikater vanligvis gitt til personer som har kunnskaper om emnet, og som har noen spesifikke ferdigheter. en person tjener et sertifikat etter at han har fullført en viss type trening. Videre vil en person gjør en Certificate selvfølgelig ikke trenger å lære andre ting i tillegg til valg av spesialisering hans.
Folk som studerer for en Associate grad nødt til å studere mange ting utenfor hans store. Disse kandidatene må studere grunnleggende engelsk, matematikk, naturfag, historie og humaniora. forskjellen mellom sertifikat og Associate grader er at det tidligere man ikke trenger en bredere kunnskap, mens sistnevnte må man ha en bredere kunnskap. motsetning Associate grad, Oslo Certificate kurset hovedsakelig med tekniske undersøkelser.
Når man snakker om den perioden av ferdigstillelse av kurset tar Associate grad lengre enn Certificate kurset. Normalt Certificate kurset gjennomføres innen ett eller to semestre. Tvert imot, en person bare får en Associate grad etter to år. Noen av de sentrene som tilbyr sertifikater inkluderer yrkesfaglige skoler, handel skoler og junior høgskoler. Institutes som universiteter, karriere skoler og community colleges tildele Associate grad.
Etter å ha fått en Associate grad, kan man overføre studiepoeng til en bachelorgrad. Tvert imot kan en person med et sertifikat ikke tjene en master- eller bachelorgrad.
Hvis man ser på viktigheten av sertifikat og assosierte grader, kan man ikke si hvilken som er bedre. Sertifikatet. kan være nødvendig for visse bestemte jobber, mens en Associate grad vil være behov for noen andre
Oppsummering :
1 Sertifikat kurset er hovedsakelig jobb spesifikk, mens førsteamanuensis grad har en mye bredere plattform.
to. En person går for et sertifikat selvsagt ikke trenger å lære andre ting i tillegg til temaet spesialisering hans. Folk som går for en Associate grad nødt til å studere mange ting utenfor hans store.
Tre. Certificate kurset er gjennomført innen ett eller to semestre. Tvert imot, en person bare får en Associate grad etter to år.
4. motsetning Associate grad, Oslo Certificate kurset hovedsakelig med tekniske undersøkelser.
fem. etter å ha fått en Associates grad, en kan overføre studiepoeng til en bachelorgrad. Tvert imot kan en person med et sertifikat ikke tjene en master- eller bachelorgrad.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------