Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom overgrep og disiplin

Forskjellen mellom overgrep og disiplin kanskje ikke synes klar for mange mennesker. En person skal trekke linjen og ikke gi rom for eventuelle misforståelser. misbruk er mishandling i en barn, mann, kvinne eller dyr mens disiplin er opplæring av sinnet og karakteren av mennesker.
misbruk kan være smertefullt og skadelig både psykisk og fysisk, mens disiplin kan gjøres ved ulike metoder, inkludert straff og forvaring som hva skjer i skolen eller klasserom. Misbruk er praksisen med å skade andre ved hjelp av ulike virkemidler. Det finnes mange typer overgrep, for eksempel utskjelling, fysisk mishandling, psykisk mishandling, psykisk og rusmisbruk. Misbruk eller påføre skade og skade på noen eller på noe faller også i kategorien av misbruk.
treningen og gjøre folk observere rekkefølge kalles disiplin. disiplin kan observeres i den rolige og kontrollerte sinnstilstand så vel som i mental selvkontroll. Det betyr også å jobbe på en ryddig eller kontrollert vanlige måter. På den annen side misbruk går langt utover grensene for lov og orden barnemishandling og barn disiplin er to svært forskjellige ting. Child opplæring eller undervisning disiplin holdes under en viss grense eller grenser. Når barnet trening krysser grensene det blir barnemishandling det er mange måter å trene eller disiplinere et barn som involverer håndheving av ulike konsekvenser Dette kan være naturlig eller pålagt og disse kan la barnet. å lære gjennom egne erfaringer.
Disiplin versus overgrep er noe som har vært diskutert i lang tid nå. Uerfarne foreldre mens instilling disiplin i barna ofte ikke kan skjelne hvor mye er for mye. For mye strenghet, straff eller kontroll blir fornærmende som den har krysset grensene. Det hadde vært alvorlige personskader og med dødsfall involvert i navnet på faget, men nå er klart definert som misbruk.
Spanking eller banke et barn opp til en viss grense er ikke så skadelig som sammenlignet misbrukt et barn ved alvorlig skade eller skade ham. Child misbruk blir sett ned på i hver kultur, mens disiplin er ervervet ved å opprettholde en balanse i det emosjonelle oppførsel. Panikk eller sinne kan slå disiplinærtiltak inn fornærmende de som kan forårsake skadede personligheter. Misbruk er ikke akseptabelt siden mishandling kan føre til alvorlige skader og problemer for den person eller et barn for resten av livet.
Oppsummering :
en Disiplin er undervisning regler og forskrifter til noen eller opprettholde orden og kontroll situasjon i skole eller annen institusjon
2 misbruk krysser grensene å såre noen dårlig forårsaker alvorlig fysisk, psykisk eller følelsesmessig skade.
tre. Disiplin er innpodet å ha selv- kontroll over situasjoner, mennesker eller til og med følelser mens misbruk opptrer uten noen kontroll i oppførsel.
4. misbruk blir sett ned upon mens disiplin anses å være effektiv når den praktiseres med en viss tilbakeholdenhet.
fem. misbruk kan være av mange typer som inkluderer verbale, seksuelle, emosjonelle, narkotika eller misbruk av barn mens disiplin kan dryppes med slik at den enkelte til å lære fra sine egne erfaringer.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------