Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom øl pong og beirut

Beer pong og Beirut er kjente drikking spill som blir spilt i mange deler av verden. Populariteten av disse spillene har ført til opprinnelsen til mange turneringer i de lokale barene.
av de to spillene, er Beer pong det mest spilte spillet. Man kan komme over flere turneringer i Beer pong spill enn Beirut spillet. En annen forskjell som kan sees mellom de to er at padleårer brukes til å treffe ballene i Beer pong, mens ballen er kastet for hånd i Beirut.
Når man snakker om reglene for de to spillene, de er annerledes. i Beer pong, spillerne skyte baller i motsatt koppene. Det laget som først skyter baller inn i koppene vinner spillet, og motsatt lag må drikke den resterende øl.
I Beirut også, reglene er nesten de samme som for Beer Pong, men hvis en spiller skyter ballen i en kopp, det motsatte laget har å drikke to kopper øl. Hvis en spiller kaller for en solo kopp og avløp det, tar det motsatte laget vekk to kopper. Hvis en spiller treffer tre på rad, har han å skyte igjen. Hvis ballen ruller tilbake til spillerens side, kan han skyte det igjen bare fra bak ryggen.
Beer Pong antas å ha oppstått i 1950 eller 1960-tallet med drikke kulturen i Dartmouth College fraternities. Beer Pong ligner det opprinnelige ping pong spill, men med kopper øl. på den annen side, er opphavet til Beirut spillet ofte omstridt. Noen sier at navnet ble skapt ved Lehigh University eller Bucknell University på tidspunktet for den libanesiske borgerkrigen, og en annen versjon er at det oppsto ved Lafayette College.
Sammendrag :
en Paddles brukes til å treffe ballene i Beer pong, mens ballen er kastet for hånd i Beirut
to reglene. av både Beirut og Beer Pong er forskjellige. Selv Beirut reglene er nesten det samme som Beer pong, har Beirut flere regler.
tre. Beer Pong antas å ha sin opprinnelse i 1950 eller 1960-tallet med drikke kulturen i Dartmouth College fraternities.
4. opprinnelsen til Beirut spillet er ofte omstridt. Noen sier at navnet ble skapt ved Lehigh University eller Bucknell Universitetet på tidspunktet for libanesiske borgerkrigen, og en annen versjon er at det oppsto ved Lafayette College.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------