Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom fiksjon og skjønnlitteratur

Litterær skjønnlitteratur appellerer til et mindre publikum, sammenlignet med fiksjon som har et bredere publikum Litterær skjønnlitteratur tiltrekker et publikum som er mer av en intellektuell typen i forhold til fiksjon De lesere som er mer tilbøyelige til livets realiteter, og ønsker å ha en dypere forståelse av livet, foretrekker litterær fiksjon enn populær fiksjon.
Fiction kalles også kommersiell fiksjon og har mange kategorier, for eksempel humor, kan romantikk, vitenskap, mystikk etc. Litterær skjønnlitteratur også faller inn i noen kategori som genre fiction, men en utmerket skrivestil eller originalitet ideer og tanker skiller det fra vanlig skjønnlitteratur skriftlig.
Noen av de populære skjønnlitterære forfattere er Sidney Sheldon, Michael Connelly og Stephen King, mens skjønnlitterære forfattere er Barbara Kingsolver og Toni Morrison, blant andre. Litterær fiction anses dyp og tenkt som provoserende i forhold til populærkulturen fiksjon. Litterær skjønnlitteratur diskuterer og løser mer alvorlige problemer, som kan provosere tro, og endre tankemønstre av leserne. Publikum av litterær fiksjon kan finne sitt syn på livet endrer etter å ha lest romaner. Det er basert på historier med flere lag og sterke karakterer. Litterær fiction, sammenlignet med kommersiell fiksjon, har litterære meritter og vinner priser. mediene gir spesielt sted å skjønnlitterære vurderinger i forhold til populærkulturen fiksjon.
fiction, som ikke er basert på tegn, fokuserer ikke på psykologiske dybder, mens skjønnlitterære wrestles mer med universelle problemstillinger snarere enn en historie. Fiction er mer basert på imaginære mennesker og hendelser, sammenlignet med litterær fiksjon. Litterær skjønnlitteratur avdekker sannheten og gjør lesere oppmerksom på en dypere forståelse av livet med hjelp av hoved karakterisering.
I litterær fiksjon, dagligtale er uttrykt mer formelt enn populær fiksjon. Classic eller skjønnlitterære romaner skrevet før 1950 er karakter -sentrert, mens fiksjon ble mer populær på 1960-tallet, og har forblitt det meste tomt orientert.
Oppsummering :
en. Fiksjon er innbilt eller kreativ skriving, en novelle eller roman i fortellende form
2 Litterær fiction er alvorlig skrive om alvorlige problemer, dilemmaer ol rådende i samfunnet.
3 Litterær fiction er karakter basert ; dyp nytenkning som provoserer intellektuelle tanker, og kan endre tro
4 fiction eller populær fiction er bygget rundt et klimaks. av handling, hovedperson og basert på en begynnelse, midt og slutt.
fem. populær fiksjon, sammenlignet med litterær fiksjon, er tomt orientert, og har et bredere publikum og utsiktspunkt.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------