Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom diplom og Associate Degree

En Diploma er en type sertifisering, og en førsteamanuensis grad er en annen type. Vitnemål og Associates grad, som navnet angir, er forskjellige på mange aspekter. Det er ingen forvirring mellom de to, som forskjellen er veldig spesifikk.
vitnemål kan sies å være et dokument tildelt en student etter fullført kurs. på den annen side, er en Associate grad en tittelen tildeles en student da han fullfører et college studie. Diploma gis vanligvis i faglige eller profesjonelle kurs, som designer, apotek og engineering.
videregående skoler, handel høyskoler og profesjonelle skoler konferere Diploma sertifikater. På den annen side, community colleges og universiteter premie Associates grad.
Med en Associates grad, har en student til å studere mange ting utenfor hans store, som grunnleggende engelsk, historie, humaniora og matematikk. på den annen side, fokuserer en Diploma i hovedsak på de spesifikke ferdighetene til en student. det betyr at en student som forfølger en Associate grad har å studere mer generelt i forhold til en student som tar en Diploma kurs, hvor det er i hovedsak underlagt sentrisk.
En student kan ta ett eller to år for å få vitnemål. Tvert imot, er en Associate grad strengt to år.
I motsetning til de Diplomer, kan man overføre Associate Degree studiepoeng til en bachelorgrad. en Associate Degree kan sies å være et springbrett til en høyere utdanning. det kan også sees som en Associate grad er mer verdsatt enn et diplom. i jobben scene, en kandidat med en Associate grad har flere sjanser, og vil tjene mer enn en kandidat med et diplom. For eksempel vil en sykepleier med et Diploma bli betalt mindre enn en sykepleier som har en Associate grad
Oppsummering :
En vitnemål kan sies å være et dokument tildelt en student etter fullført kurs. på den annen side, er en Associate grad en tittel tildeles en student da han fullfører et college studie.
to. En student som forfølger en Førsteamanuensis grad har å studere mer generelt i forhold til en student som tar en Diploma kurs, hvor det er underlagt sentrisk.
tre. Et Diploma gis vanligvis i faglige eller profesjonelle kurs, som designer, apotek og engineering.
4. En Associate Degree er mer verdsatt enn et diplom. En Associate Degree kan sies å være et springbrett til en høyere utdanning.
fem. En kandidat med en Associate grad har flere sjanser, og vil tjene mer enn en kandidat med et diplom.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------