Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom vinter ball og vinter formell

Å bli invitert til vinteren ballen eller vinteren formelle anses å være en ære og en glede på den delen av mottakeren. Det er en sketchy forskjell mellom en vinter ball og en vinter formell som gjør dem forveksles med hverandre. begge anledninger har lignende trekk, som for eksempel anledninger blir holdt i samme sesong, og har det samme kravet for påkledning.
en annen likhet er at både en vinter ball og en vinter formell begge forventede sosiale anledninger. Spesielt begge er dans sammenkomster. Oppmøte ville kreve formell påkledning ( bedrift dress eller smoking for menn, kjoler og gowns for damene ) og deltakere vil ofte komme i par eller som par, men kommer som en enkelt er også akseptabelt.
En vinter formell er vanligvis en sponset dans for elevene i videregående skole. skolen vil sponse anledningen sammen med studenten kroppen representant. det blir ofte holdt mellom skoleball og hjemvendte dans. vinteren formelle er en av de high school danser som er organisert for hver sesong. Dansen er spesielt planlagt for juniorer som motstykket til senior prom. Selv om det regnet som en junior ' dans, kan seniorer delta på vinteren formelle så vel som lavere karakterer. I dette tilfellet har de å bli invitert av en junior på dansen.
vinteren formelle regnes som en seriøs og moden dans anledning, og folk kommer som par eller i store grupper. programmet vil vanligvis ha mer dansemusikk som passer for par (som langsom dans ) og mindre moderne dansemusikk. Vinteren formell dans er ofte den første opplevelsen av high school-elever på en forsvarlig og formell sosial anledning og omgivelser. Den andre vinteren arrangementet er vinteren ballen. Vinteren ballen er nesten det samme som vinter formelle med små forskjeller. Først kan vinteren ballen bli brukt som en anledning til å samle inn penger til en viss advokatvirksomhet som en pengeinnsamling aktivitet. et annet element som er unikt for denne anledningen er at ballroom dancing kan være en del av arrangementet. En vinter ball er generelt ivaretatt av voksne for spesielle årsaker eller gitt til ære og markere bestemte organisasjoner. Begrepet kan også brukes til å veksle med vinter formell, men er ikke vanlig i videregående skole sirkler.
Ettersom vinteren ballen er ofte for voksne, det er mange til stede fra ulike bakgrunner og yrker. det er heller ingen alder brakett for deltakere, og denne funksjonen vil bli vanligvis gjennomføres på et førsteklasses hotell eller selskapsdans. stedet for et band, kan en lite orkester gi musikk til dans, og ulike typer underholdning kan gjennomføres i programmet. Siden dette er også en formell hendelse, det er en utpekt vert eller vertinne.
Vinteren ballen er ikke bare en dans sammenkomst eller en sosial begivenhet. Det kan også sees som en filantropisk virksomhet med formell anerkjennelse og verdsetting av en gruppes arbeid og viktige bidrag til samfunnet.
Oppsummering :
en A vinter formell og en vinter ball blir ofte forvekslet med hverandre på grunn av deres lignende attributter Begge er dance anledninger som holdes i vinter, og deltakerne er påkrevd. å ta på den foreskrevne formelle slitasje.
to. den største forskjellen mellom de to dansene er at vinteren formelle er forbundet som en high school dans beregnet for high school- juniorer, mens vinteren ballen er vanligvis forbundet med voksne som veldedighet funksjon.
tre. Om vinteren formelle, deltakerne er jevnaldrende, mens gjestene på en vinter ball kan komme fra ulik bakgrunn og alder braketter.
4. Vanligvis vinteren formell holdes på en skole treningsstudio eller en lokal funksjon rommet mens vinteren baller ofte foregår i fem- stjerners hotell med betjent parkering og sofistikert trygghet.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------