Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom vintage passform og klassisk passform

Produsenter av klær og flere klesbutikker bruker ofte en klassifisering begrep for plagg. Disse klassifisering vilkårene også tjene som en beskrivelse av plagget stil, hvordan plagget rammer kroppen, og klagen plagget prosjekter som kan tilpasses kundens behov. Disse klassifisering vilkårene er svært viktig siden mange kunder er kunder som vil være på jakt etter en viss størrelse eller form når de kjøper klær. Disse nevnte klassifiseringer av passform gjelder til mange plagg som skjorter, jeans, og andre typer plagg for menn og kvinner. Dessuten kan disse begrepene forveksles som en beskrivelse for en bestemt stil eller utseende.
Det klassiske passform er vanligvis referert til som den normale tilpasning av klær. Som vanlig passform, er det også kjent som den tradisjonelle form som er karakterisert som behagelig eller normal løs. den har en mer avslappet størrelse og er kortere og bredere i forhold til andre typer anfall. den klassiske passform er perfekt for alle kroppens typer og størrelser. størrelsen på den klassiske form er nesten standardisert.
den løse, klassiske passform gir mer bevegelse og mer komfort til kroppen. Det gir også mer høyde for fremtidige vekslingene siden det er en ekstra strekning av klut for å jobbe med. Den ekstra lengden av stoff kan også legges ned eller gjemt inn i andre klesplagg. Dette gir mer allsidighet av stil og kan transformere fra en titt til annen for en person som bærer klærne. Den klassiske passform kan bli et fast innslag i noens klesskap. brikkene kan også vare lenger i forhold til andre anfall, spesielt hvis en person gevinster eller mister vekt lett. det motsatte av den klassiske passform er vintage passform. Den vintage passform er også kjent som retro fit, slim fit, og tilpasset passform. Motsetning til klassisk eller tradisjonell form, er vintage ofte mer tilpasset og skreddersydd. Vintage fit klær har en lang, smal passform utseende. for en vintage passform skjorte, er passformen tydelig i å ha mindre skuldrene. Denne type tilpasning er stor for magre og mager mennesker. en av fordelene med vintage passform er det aksentuerer og føyer seg etter formen på kroppen.
for andre typer kroppen, hjelper det å oppnå den slanke utseende med litt ubehag. En annen konsekvens av iført vintage fit klær med feil kropp typen er en begrensning av bevegelse, og i andre tilfeller, en begrensning av pusting og kroppens blodsirkulasjon. En annen konsekvens er at huden ikke vil være i stand til å puste siden stoffet er bokstavelig talt klamrer som et ekstra hudlag
Oppsummering :
en Vintage passform og klassisk passform er ulike målinger av klær Vintage passform er også kjent som slank, retro., eller tilpasset passform. to. Dette passform er mer skreddersydd og slankere. Også idrett det en slankere utseende. Samtidig er det klassiske passer normal tilpasning av klær. Det er også kjent som den tradisjonelle passform
tre. Vintage fit klær vil være et strammere passer i forhold til en klassisk passform. den vintage passform vil også ha en mindre mengde tøy og er ikke utvides. på den annen side har den klassiske passform en ekstra lengde på klær for mer komfort og bevegelse.
4. den vintage passform er ideell for skinny eller mager folk mens den klassiske passformen er riktig å nesten alle kroppens type og størrelse.
5. Classic fit klær kan betraktes som stifter biter i en garderobe, mens vintage fit klær kan utgjøre et problem for en person med en inkonsekvent kroppsfasong.
6. en fordel med vintage fit klær er at det klamrer seg til kroppen og fremhever den mens den klassiske Fits salgsargument er komfort og mobilitet.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------