Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom transfer papir for lette skjorter og mørke skjorter

Du har kanskje lurt på hvordan designere og skjorte produsenter klarer å plassere disse intrikate design utskrifter på skjorter og andre klær. Det er faktisk ikke så vanskelig så lenge du bruker riktig slags materiale, og du har ferdigheter til å gjøre det. for å overføre bilder eller grafikk på duken overflaten, må du bruke en spesiell type overføring papir og ikke bare noen form for papir. papiret skal være brukte varierer avhengig av type eller farge på klær det ville bli skrevet på.
for lys eller hvit-farget skjorte, må du gjøre bruk av papiret for lette stoffer. Disse platene er gjennomsiktige. Før du skriver ut på design, må du først vite om oppretting speiling bilder eller design. du kan oppnå en slik ved hjelp av en spesiell programvare for å lage et speilbilde, eller du kan rett og slett velte skriveroppsettet slik at den kan produsere slikt. Sublimering, laser fargeutskrifter, og Inkjet overføringspapir ark er populært brukt for slike overføringer. Take note, vil den delen av papiret som ikke har farge vises tydelig. For mørke skjorter, er overføring papir for mørkt stoff den ideelle arket skal brukes. Dette papiret ser hvitaktig. Du kan umiddelbart plassere design eller bilde på denne papir og skrive den ut direkte uten speiling. den delen av arket som ikke bærer farger vises som vanlig hvitt når overført til stoffet. Videre er en Teflon belegg lagt på papiret som til slutt vil smelte bort når designen er oppvarmet.
Man må observere bruken av riktig type overføring papir når du arbeider med ulike typer klær eller tekstiler. Bruke hvite papiret for hvit-farget stoff kan ende opp som et rot fordi den hvite skyggen av papir kan ikke være så hvit som i forhold til den hvite skyggen av skjorten. Tilsvarende kan bruke gjennomsiktig papir for mørk-farget stoff kompromittere den naturlige fargen på mørke farger når de ufargede klare deler av gjennomsiktig papir gjenspeiles på. skjorten
Summary :
en. Transfer papir for lette skjorter er trykket ved første speiler bildet eller design.
To. Transfer papir for mørke skjorter kan skrives ut direkte uten speiling prosessen.
3. Transfer papir for lette skjorter er gjennomsiktig, mens transfer papir for mørke skjorter er hvitaktig i fargen.
4. sublimering transfer ark kan brukes til lys skjorte, ikke for mørke skjorter.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------