Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom sommer jeans og vinter jeans

Jeans er et av de mest populære klesplagg i hele verden. Den er laget av denim stoff som har utviklet seg med tiden. Siden de første jeans kom på markedet det har vært mange stiler og kutt tilgjengelige i jeans. Som de er slitt gjennom hele året, de er tilgjengelig i ulike tykkelser, denim stoffer laget med ulike garn for ulike vær og forskjellige blandinger som passer til ulike årstider. ikke bare er de stilene forskjellige i somre og vintre, hvilke typer denim som brukes til å lage sommer jeans og vinter jeans er også forskjellige.
I sommer, jeans finnes i kutt som passer varmt og fuktig vær Tilsvarende er denim brukes til sommeren jeans også annerledes i sommer enn i vinter The denim som brukes for sommeren er lysere. det er laget av porøse bomullsfibre. bomullsfibre at luften å passere gjennom dem og hjelpe i absorbere svetten. stoffet for sommeren jeans er vasket mange ganger av de jeans produsentene å gjøre det lett og behagelig. ved å vaske det før produksjon, blir stoffet lettere og mykere i teksturen. Jeans laget av dette stoffet når slitt lar huden puste og lar luften å passere gjennom, derfor er de svært komfortable for varmt vær Vinter jeans er jeans som er laget av stoff som holder på varmen i kroppen og. tillater ikke luften å passere gjennom det så enkelt som sommeren jeans. den viktigste funksjonen til vinteren jeans er å isolere kroppen fra de chilling vind og kalde av sesongen. å gjøre dette mulig, vinter jeans er hovedsakelig laget av tyngre denim. Ikke bare stoffet er tyngre, men det har andre isolerende fibre blandet med bomull fiber. Den denim verden har blitt revolusjonert av ulike kunstfibrer tilgjengelig i dag for å gi isolasjon, varme, strekkbarhet, osv. Vinter jeans er tøff, holdbar, allsidig, og finnes i forskjellige nyanser og farger i henhold til gjeldende vinter mote. de er utformet slik at de kan brukes med støvler og andre vinterklær elementer
Oppsummering :
Sommer jeans er jeans som er laget for varmt og fuktig vær, derfor er de laget av lettere stoff som er mykere og mer komfortabel i tekstur med porøse bomullsfibre som tillater luften å passere gjennom dem for å holde kroppen mer komfortabel og la huden puste, vinter jeans er laget av tyngre stoff og har fibre blandet med bomull som isolere varmen av kroppen.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------