Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom slangebitt og edderkopp bitt piercing

slangebitt og edderkopp biter er ikke de sår etter laget av slanger og edderkopper, men de er to av de mest populære bite- type piercing gjøres på én munn. De er navngitt som slik fordi de ser virkelig ut som dyr biter etter selve piercing. har disse to piercing formene bli en kjepphest i dag, og mange begynner å bli svært populær å ha dem rundt. Men noen spør hvilken av de to er bedre i forhold til fordeler og ulemper.
Vel, er hensynet faktisk ikke rent på pris, healing rate, og attraktivitet fordi kostnader til å ha disse piercinger kan variere fra sted til sted. Healing er også omtrent den samme for de to ( flere måneder med forsvarlig omsorg ) og preferanse for å få enten en slange bite eller edderkopp bite avhenger din egen beslutning. Noen liker slangebitt mer enn edderkopp bitt, men det finnes også et betydelig antall mennesker foretrakk den andre veien rundt.
slangebitt piercing er så kalt med henvisning til mønster av slangebitt. etter at man har blitt bitt av en slange, vises merket venstre å være et par hull som er riktig fordelt. i en slange-bit piercing er saken fortsatt den samme. Det er to piercinger på ulike sider av nedre leppe, en på høyre og den andre på venstre. Dette ligner hvor langt slangens hoggtenner er hverandre. I denne forbindelse, hevder mange at slangen bitt gir en opprørsk utseende til personen. Spider bite piercing har blitt misforstått av noen å være den samme som slangebitt fordi mønsteret er fortsatt sammenkoblet piercing. den primære forskjellen er plasseringen av disse piercinger. i en edderkopp bitt, er piercing ligger på bare en side som er plassert mye nærmere forhold til slangebitt. Det vil se ut som om en edderkopp virkelig bet underleppen fordi edderkopp hoggtenner er ikke altfor langt fra hverandre, mest sannsynlig tilskrives sin lille størrelse. Grunn av nærhet av piercinger i en edderkopp bitt, er det mer foretrekke å bruke mindre smykker for å unngå tilbehør fra børsting mot hverandre.
med disse to sammenkoblede piercinger kan du faktisk sette noen form for smykker eller tilbehør som labrets og fangenskap perle ringer (populært kalt ball nedleggelse ringer ). Det avhenger bare på smak. Det er likevel forskjellig som oppsummeringen nedenfor vil gjenspeile
Oppsummering :
1. Det er to piercinger på motsatte sider av underleppen for slangebitt ( en på høyre og en annen til venstre ).
to. det er to piercinger på samme side av underleppen for spider bite piercinger (enten begge er på høyre eller begge til venstre).
3. slangebitt har piercing som er lenger fra hverandre i forhold til edderkopp bitt
4 Det er ideelt å bruke mindre ringer. eller labrets for edderkopp bitt fordi piercinger er laget mye nærmere hverandre i forhold til piercing av slangebitt.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------