Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom menns og kvinners solbriller

Solbriller er vernebriller som hovedsakelig er konstruert for å beskytte øyne fra UV-lys og sterkt sollys. De ble svært populære på strendene i 1940, og siden da har blitt designet for kvinner, menn og barn. i moderne tid, som kjønnsforskjellene er avsluttende i nesten alt, er solbriller også utformet i unisex design. unisex design refererer til design som kan brukes av menn og kvinner begge deler, men fortsatt er det mange merker som gir et bredt utvalg av solbriller eksklusivt for menn eller kvinner og også barn.
Solbriller er ikke bare brukes for å beskytte øynene, de er også brukt til å utstyre den antrekk slitt De faller i kategorien tilbehør kvinner, som vi alle vet, liker å Accessorize noe og. alt. Noen har subtile smaker og ønsker å passe inn med andre mens andre liker å være modig og annerledes enn andre, og solbriller er et perfekt tilbehør for å understreke en persons personlighet. Kvinners solbriller kommer i sterke farger, så vel som subtile og raffinerte farger. Det er svært vanlig å finne kvinners solbriller i farger som rød, magenta, sjokkrosa, gult, oransje. Det er sjelden at en mann ville velge å bruke solbriller i disse fargene. Menn liker å bære grays, svarte, og brunes. Rød og marineblå rammer er også blitt populært med gutta. Det er mange figurer tilgjengelig i solbriller, og folk vanligvis velge figurene som per andel av solbriller til ansiktet. er figurer som rektangler og ovaler, sirkulære og Teardrops veldig vanlig. det har vært sett at kvinner liker å bære store rammer disse dager. formene av kvinners solbriller endres ofte i henhold til de motetrender, og det har vært sett at kvinner velger å følge kjendis mote mer og liker å bruke store rammer. Denne trenden startet i hovedsak av kjendiser som følte tryggere med store solbriller som dekket øynene helt for å unngå øyekontakt og å holde sin identitet fra å bli avslørt. Menn foretrekker solbriller som ikke er veldig stor. En av mest populære solbriller til alle tider er flyveren stil for menn som er svært slank og har metall rammer. de kommer i noen størrelser, men ingen er overdimensjonert for å dekke nesten halve ansiktet.
En annen ting som kan skille mellom menns og kvinners solbriller er tekstur og accessorizing. Kvinners solbriller er dekorert med juveler, glitrer, perler, og et stort utvalg av design. Menn, derimot, liker ikke å bruke solbriller med så mye accessorizing. Sine design kan være fet, men de er minus pyntene. kvinner har blitt sett til å bruke solbriller med forskjellige teksturer og grafikk som dyr design, zebra, leopard, eller katt utskrifter, osv. menn sannsynligvis ikke kan tenke seg dem med spesielle antrekk eller ved spesielle anledninger
Summary :
Kvinners solbriller er tilgjengelig i mange former og teksturer med ulike dekorasjoner og brukes til accessorizing forskjellige drakter ; menn solbriller er mer subtil. De er tilgjengelige i flere konservative farger, konservative teksturer, og brukes hovedsakelig til se bra ut og beskytter øynene snarere enn accessorizing det antrekk.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------