Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom klut patcher og broderte patcher

Patches bærer unike design eller logoer er hyppig blir brukt i dag som en del av uniformer eller bare for en ekstra pluss for mote. Men det må gjøres kjent at det finnes to vanlige typer patcher ( duken og de broderte patcher ), som ikke må forveksles med hverandre. Ettersom disse oppdateringene er designet for å skille seg ut fra den viktigste klær, må du vite hvordan du skal skille de to.
fremst er klut patcher sies å inneholde svært definert bokstaver eller logoer. I motsetning til andre typer lapper, er kluten patch relativt lett å gjøre som du kan lage en av billige klut materialer. Grunn av denne art, kan klut patcher festes enkelt til et bestemt plagg uten store problemer. Designer klær har ofte denne typen patch for å vise fram merke eller etiketten på plagget. en av de mest åpenbare fordelene med klut patcher er deres vaskbarhet funksjonen. plagg med klut patcher kan lett rengjøres eller vaskes. Videre betyr stryke tøy lapper ikke gi deg mye mas fordi de glatte ut jevnt. Broderte Flekkene er forskjellig fra klut flekker på grunn av materialet som brukes og hvordan de ser ut. Disse flekkene ser ut til å ha en 3D-effekt som gjør materialet ser tykkere. Dette gjøres ved forsiktig bruk av spesielle tråder til å gjøre lappen. Mest brodert patcher gjøre bruk av mer enn én type tråd. grunn av dette, brodert -type flekker er generelt dyrere enn den enklere klut typen.
for å gjøre en brodert oppdateringen, må du være dyktig nok i å håndtere nåler fordi nivået av håndarbeid gjort er over gjennomsnittet. Det vil åpenbart ta lengre tid å fullføre brodere en patch i motsetning til å lage en klut patch. For å løse denne begrensningen, har klær fabrikker dagens utviklet spesielle maskiner som bidrar i broderi prosessen. Dette utstyret reduserer. tid å lage patcher
Sammendrag :
en Cloth patcher ser tynnere og veier mindre enn brodert patcher
2 Cloth patcher. er vanligvis sett på designerklær i form av deres merkevare eller etiketten mens brodert patcher er vanligvis knyttet til uniformer.
tre. Cloth flekker er lettere å lage og kan lages ved hjelp av billige klær materialer.
4. Broderte flekker er vanligvis dyrere enn klut flekker på grunn av bruken av flere tråder å gjøre brodert design.
5. Når manuelt ferdig, noe som gjør brodert patcher tar lengre tid i motsetning til å lage tøy patcher.
6. når du ønsker å innlemme detaljerte design til oppdateringen, kan dette bedre oppnås i klut patcher som innlemmer dette i brodert patcher er en veldig skremmende oppgave.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------