Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom full og halv-lined drakter

Mange spør om betydningen av å velge mellom en full- lined dress og en halv -lined drakt. Linings blir referert til er stoffet lagene som brukes til å lage drakten. Disse stoffene ofte inkluderer de blanke og myke former mest spesielt for innsiden av jakken Disse linings hjelpe legge varme til brukeren og også skjule noen strukturelle trekk ved hele plagget, men. det er faktisk mer å full og halv-lined drakter enn bare sitt utseende eller materialet som brukes. Det er nok mer på brukervennlighet og komfort i bruk at folk leter etter i disse plaggene som også avhenger av innstillingen.
I skiller de to, kan du best oppnå dette ved å slå din drakt innsiden ut. på denne måten kan du tydelig se den interne slimhinnen i jakken din Full-lined drakter kalles slik fordi de har et ekstra lag med mykt stoff sydd på innsiden av frakken som går nedenfra. halsen ned til hemline. grunn av intrikate sy i mykt stoff, er de tøffe detaljer og masker bedre skjult for å ha råd til en renere finish. Når slitt, full-lined draktene gir fylde til plagget. Grunn av dens fulle, ekstra, stoff laget, er den full- lined jakke ideell for bruk i de kaldere årstidene som vinter fordi fortykket stoffet gjør den fellen varme for ekstra varme. Half- lined dresser, selv om de vanligvis har samme type innsiden mykt stoff som brukes, som i tilfelle av full- lined dresser, er den primære forskjellen er at det bare delvis dekker den indre delen av pels. i de fleste tilfeller strekker mykt stoff fôr til ermene og øvre halvdel av drakten ( bryst eller rygg ), omtrent seks inches under armhulen nivå. På grunn av dette delvis fôr, halv- lined drakter er egnet for bruk i de varmere årstider som om sommeren. Dens lette funksjon og mer plass for intern kjøling på grunn av sin tynne lagene gjør det mer behagelig å ha i slike miljømessige temperaturer. Dette gjør også halv- lined passer det mer laid -back jakke i motsetning til full-lined fordi det ser mer easygoing enn den sistnevnte
Summary :
en Full- lined. drakter har en ekstra myk klut stoff som løper i hele lengden av den indre siden av jakke fra halsen til hemline.
2. Full-lined drakter er ideelle for bruk i de kaldere årstidene for å gi mer varme for brukeren.
tre. Full-lined drakter er penere å se på fordi deres fôr dekker stingene og ujevne kanter.
4. Half-lined drakter er ideelle for bruk i de varmere årstider fordi luften kan sirkulere mye mer effektivt i disse tynt lag jakker.
5 Half-lined draktene ser mer laidback
.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------