Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom elegant slutty og trashy slutty

I forhold til mote forstand, synes en stil å snu hoder i dag-. Den slutty stil Grunnen til at folk ønsker å bruke slutty stil er fordi de ønsker å se mer attraktivt for andre eller se mer frigjort ved iført sexy eller lettkledd. Dette vil sannsynligvis gir dem en følelse av selvtillit og trygghet, mest spesielt for det motsatte kjønn. i tillegg kan slutty også gjelde den annen person enn seg selv hennes mote forstand
Likevel er det to typer slutty : heter elegant og den andre er trashy. Fra ord, selv det er faktisk ikke nødvendig å utdype videre bare for å avgjøre deres forskjeller fordi de allerede er i navnene selv. Til tross for at en svært subjektiv sak, er elegant slutty elegant mens trashy slutty er rett og slett trashy. Selv om det er en fin linje som trekker skillet, er det noen generelle kjennetegn som skiller de to. det er ingen tvil om det, er elegant slutty mote synonymt med oser sex appell kombinert med en god mengde selvtillit. Du kan være slutty, men likevel elegant med seg Skimpy topper med shorts eller jakker med sexy jeans. De fleste av disse passer perfekt til konturen av brukerens kropp. Selv om elegante, slutty kvinner bærer slike klær, de har fortsatt bedre fatning og er generelt mer intelligente enn andre generiske og slutty personer. Når du vet hvordan du skal være slutty, vil du forstå at du blir elegant hvis folk rundt deg sier at du ser stilige og imponerende. bruken av makeup er også svært minimal eller bare brukes når det er hensiktsmessig ( elegant utseende ).
Du er trashy type hvis du har den type holdning som skiller seg ut fra alle. Dessverre lener denne holdningen mer på det negative aspektet enn de positive som blir for bekymringsløs eller åpne med sine liv eller følelser. det gjelder mote, jo mindre klær som brukes, jo mer sexy de føler om seg selv Man kan lett få en trashy, slutty motesans med seg den korteste av alle mikro shorts se gjennom topper som gjør ser du ut som om du ikke bruker noe er også en vanlig, trashy, fashion statement. I tillegg trenger de fleste av disse kvinnene ikke ha undertøy fordi de er mer utnyttende og eventyrlystne når det kommer til sex
Oppsummering :
En Elegant, slutty kvinner er de som er anerkjent for hvordan de bærer seg selv ved hjelp skimpy antrekk.
to. trashy og slutty kvinner er de som er ført på hvordan diminutiv eller skimpy sine attires har blitt.
3. Elegant slutty er vanligvis forbundet med rettferdig bruk av sminke for å oppnå et elegant utseende, mens trashy slutty går hånd i hånd med en overdreven bruk av kosmetikk.
4. gjelder personlighet, elegante, slutty kvinner er mer reservert og sammensatt mens trashy slutty er så bekymringsløst.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------