Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom eiendom og antikke smykker

Estate og antikke smykker anses av mange som den samme type smykker. Grunnen til dette kan være at begge anses å være gammel og verdifull. Den største forskjellen mellom antikk og eiendom smykker er at en antikk er enhver artikkel av smykker som ifølge U. S. statlige retningslinjer, er 100 år eller eldre, mens eiendom smykker kan være fra hvilken som helst epoke uavhengig av hvilket som helst antall år. Estate smykker har blitt pre-eide på et tidspunkt.
antikke smykker
antikke smykker er et smykke som er minst et århundre gammelt. Det er mange perioder eller epoker hvor forskjellige, unike smykker stiler ble utformet med forskjellige steiner og annet håndverk som brukes. En av de periodene kalles Art Deco-perioden som anses å ha blitt strukket 1920 til 1935. i smykker virksomhet, varer av smykker som tilhører denne epoken eller fra tidligere perioder vurderes antikke smykker
Estate smykker
smykker som har blitt pre -eide kalles eiendom smykker. Hovedtrekket er at artikkelen er ervervet fra et dødsbo noe levende eller avdød person fra sin private samling. Estate smykker kan være vintage eller antikk og kan tilhøre noen av epoker av fortiden. Estate smykker er også referert til som vintage smykker. Estate smykker kan være dyrt, så vel som svært rimelig. den største fordelen med å kjøpe eiendom smykker er at de fleste av kostnadene sine allerede blitt absorbert av den opprinnelige eieren, og det kunne selge for så lite som nesten 25 prosent av den opprinnelige prisen. Estate smykker kan tilhøre en av de mange epoker der design av smykker var tydelig forskjellig fra hverandre avhengig av håndverk, politisk dominans, popularitet av visse steiner, og til slutt den industrielle revolusjonen som brakte maskiner inn i bildet.
De viktigste epoker inkluderer den georgiske tidsepoken (1714-1837), Early Victorian (1837-1850), Midt-viktorianske ( 1860-1880 ), senviktorianske ( 1885-1900 ), Kunst og Håndverk ( 1894-1923 ), Art Nouveau (1895-1915), Edwardian (1901-1910), Art Deco (1920-1935) og Retro ( 1940 ).
georgisk og Early Victorian smykker, også kjent som romantiske epoken smykker, var håndlaget og ble inspirert i hovedsak av natur med motiver som blader og blomster.
Midt-viktorianske smykker ble også kalt grand smykker. Den besto av mørke steiner som Onyx og granat og hadde høytidelige design. Det ble også kalt sorg smykker som på denne tiden Queen Victoria ektemann var død.
Senviktorianske smykker ble også kalt Estetisk smykker. I denne epoken, steiner med lyse farger som peridot og safir med stjerner og halvmåne design var mest populære.
Kunst og Håndverk era så revolusjon, og design var veldig enkelt med uncut steiner. Art Nouveau omtalt design som blomster og sommerfugler.
Edwardian smykker, akkurat som kong Edward, så dyre, forseggjort design med rubiner, safirer og diamanter.
The Art Deco epoken var japansk, egyptisk, og afrikansk innflytelse på smykker med geometriske motiver
Retro smykker er inspirert av Hollywood. det var dristig, lys og fargerik med store ringer, osv.
Summary :
antikke smykker er smykker som er 100 år eller eldre, eiendom smykker er pre -eide smykker fra en epoke mindre eller mer enn 100 år gammel
antikke smykker er nesten alltid dyrt, eiendom smykker kan være svært dyrt, så vel som rimelig <. br />
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------