Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom baby doll og nattkjole

Flere og flere kvinner nå foretrekker å bruke en spesiell type plagg når du sover. Annet enn på seg den samme gamle vanlige hjem klær for søvn, kvinner bruker nighties og baby dukker for brukervennlighet, komfort, og selv for flere estetiske grunner. Men hvordan er disse to populære natt plagg skiller seg fra hverandre ?
Først, det er det baby doll. Det er en type nattkjole plagg popularisert av den klassiske 1956 svart komedie som ble kalt baby Doll. dag, har dette plagget utviklet seg til å bli mer erotisk å se enn noen gang og dermed gjør det synes å være en form for undertøy fordi det fullt utsetter kvinnens ben og kan selv bevisst eksponere brystene. I denne sammenheng er mange baby dukker dagens trimmet med spesielle bånd, pelsverk, og volanger. Videre dekker en baby dukken skjørt ens hofter og er vanligvis skreddersydd bruker se gjennom klær materiale. Den nedre halvdel del ser som en miniskjørt. The baby doll er best slitt med en matchende undertøy som legger til sin generelle appell. mange baby dukker i dag er allerede solgt sammen med kompletterende truser. Ikke overraskende, men mange har vært bruker baby dukker for andre anledninger som parter.
andre nighties er ikke altfor langt unna baby dukker det gjelder utseende. Også kjent som en nattkjole eller nattkjole, nighties er vanligvis kortere versjon av tradisjonelle nightgowns. disse er ofte laget av lys se gjennom klær, men synes å være løsere enn baby dukker. Nylon, bomull, sateng og silke er populære stoff valg for nighties. Noen nighties ligge på hoftelang mens resten kan nå så lav som gulvnivå. Likevel har standard nighties falder nå kneet nivå. I tillegg er de fleste nighties tydelig stylet, men i dag noen variasjoner er prydet med komplisert broderi og blonder i underkant eller bust. Dette er trolig en av årsakene til at nighties lett forveksles med baby dukker.
Oppsummering :
en mest baby dukker er mer sexy utseende enn nighties de er kortere plagg med hems som er over øvre del av låret nivå nighties, men noen er. ved hoftelang, kan gå så langt som gulv lengde.
to. fleste baby dukker ha mer intrikate mønstre eller utsmykninger. De typiske nighties er ren uten blonder, broderier, og andre lignende design.
Tre. Baby dukker er en type nattkjole mens nighties er mer synonymt med begrepet nattkjole, selv om mange anse nighties som kortere lengde nightgowns.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------