Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom terapeut og psykolog

Folk blir motivert til å jobbe fordi de føler en hensikt for seg selv og sine liv. De ser dette som et kall snarere enn en dagligdags oppgave som de skulle bare gjøre bare for moro skyld å gjøre det. Hvis folk flest ville tenke på denne måten, så er de bundet for misnøye og tristhet. de ville føle formålsløs og verdiløs i alt de gjør. dette er en trist virkelighet for noen. de er gjøre ting som de aldri likte.
være en terapeut og en psykolog er kanskje en av de beste yrker som kan gjøre deg lyst til å gjøre det hverdagslige. Dette karriere gjør at du føler at det er allerede et kall snarere enn en karriere. Hva gjør en terapeut avvike fra en psykolog ?
En terapeut er noen som ferdig med følgende grader som psykologi og valgte psykiatri som en spesialisering etter medisin. Han eller hun er noen som ble trent til å gi råd som ekteskap rådgivere eller skole rådgivere. Han eller hun kan også være liv trenere eller sosialarbeidere. En psykolog på derimot ferdig en bachelorgrad of Science i psykologi eksklusivt. Han eller hun har en grad i det. Han eller hun er også lisensiert av bostedsstaten. En psykolog kan ikke kalles slikt uten å passere eller fullføre de nødvendige kravene.
I form av plikter og ansvar, både har lignende oppgaver å gjøre, og de har en målsetting som er å hjelpe mennesker med emosjonelle problemer. Psykologer kan utføre forskning om deres pasientens dilemma som kan bli publisert i vitenskapelige tidsskrifter. de kan også gjøre behandlingen til sine pasienter. de kan diagnostisere sine emosjonelle problemer de har i deres liv. Så fra den diagnosen de kan lokke fram riktige behandlinger og inngrep for å rette opp disse problemene.
Terapeuter, på den annen side kan siden de har varierende grad også utføre disse oppgavene. Men de terapeuter som don 't har høyere former av grader som Masters og pH. D' s kan ikke utføre rådgivning, diagnostisering av problemer, og behandlinger i tillegg. de kan imidlertid gi veiledning til disse problematiske personer samt den støtte de trenger. De kan også bistå dem i å gjøre gode beslutninger. De kan også hjelpe dem å avklare følelser
Oppsummering :
En terapeut og psykolog kan variere i de grader de mottok i college
En terapeut kan være en psykolog, psykiater eller rådgiver, men en psykolog er en eksklusiv psykolog, men kan også råd og gjøre andre oppgaver.
en terapeut som er en psykiater kan administrere medisiner, men en psykolog ikke kan.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------