Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom møter og møte med

Ordet møtes brukes som et substantiv, et verb eller et adjektiv. Som substantiv det brukes til å referere til et møte der idrettsutøvere konkurrere. Som et adjektiv er det brukt for å referere til noe som er rett eller som passer til en visse kriterier. det er oftest brukt som et verb, men å refererer vanligvis til den omstendighet å fylle et behov eller ønsker, eller for å tilfredsstille en tilstand eller begrensning. det er mer generelt brukt for å referere til anledningen av å komme sammen med noen, enten sosialt eller i forretningsøyemed.
Ordet møte kommer fra det gamle engelske ordet gemaete som betyr egnet, utledet fra Proto -germansk GA- maetijaz som i proto-indo -europeisk betyr å måle. Den ble brukt som et adjektiv, og i tidlig på 1800-tallet ble brukt som et verb fra Old English Metan som betyr å møte.
å møte noen kunne bety en rekke ting. det kan bety at man skal ha et møte eller vil arbeide sammen med noen. det kan bare bety at man kommer til å se noen med den hensikt å gjøre noe sammen etter. Den har en mer uformell notat enn frasen møte med noe som kan bety at man er i ferd med å ha et møte med en annen person eller er i ferd med å oppleve noe slikt som en overraskelse eller en ulykke, eller er forventet å få et svar.
uttrykket møtes med er formell, noe som tyder på at møtet er for profesjonelle grunner eller for virksomheten det vanligvis connotes et møte som kan ta lengre tid enn bare et tilfeldig møte eller en tilfeldig møte. når man møter noen, er det for å gjøre en oppgave sammen og kan være i lang tid.
For å møte noen kan også referere til et møte som er gjort for første gang. at begge personene har kun møtt hverandre i det aktuelle tilfellet er i møte med noen betyr at man har en avtale med en. gammel kontakt eller bekjent
Eksempler er følgende setninger :
jeg noen ganger møter elevene mine i salen på min vei til biblioteket
Susan var synlig glad for å møte hans foreldre etter at de har vært sammen i ett år.
jeg møter med flere av mine elever hver lørdag for å diskutere hvordan de gjør i klassen min.
Robert vil møte med arkitektene i morgen for å ferdigstille forslaget
Oppsummering :
en Ordet møtes brukes som et substantiv, et adjektiv eller verb og er vanligvis brukt for å referere til prosessen med å se noen i den hensikt å gjøre noe sammen tilfeldig, mens uttrykket møte med brukes for å referere til å se noen profesjonelle eller forretningsmessige årsaker.
to. Det ordet møtes er uformell, mens uttrykket møtes med er mer formell.
tre. å møte noen betyr at det kan ta noen sekunder bare, mens et møte med noen betyr at det vil ta en stund lenger.
4. å møte noen kan også bety at det er en uformell møte stund å møte med noen betyr at det er en avtale med en gammel kontakt.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------