Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom jenter og kvinner

Organismer, som planter og dyr, er delt i henhold til deres genetiske egenskaper til mannlig og kvinnelig. Deres sex er bestemt av de reproduktive cellene som de produserer. De mannlige kjønnscellene eller reproduktive celler kalles sædceller, og de kvinnelige kjønnscellene kalles egg eller egg celler.
Menn og kvinner også variere i størrelse og utseende som er forårsaket delvis av sine hormoner. Mens så små barn disse forskjellene kan ikke være veldig stor, blir de mer og mer tydelig som gutter blir menn og jenter blir kvinner. En jente er en kvinnelig menneske og brukes til å beskrive en kvinne fra barndommen opp til den tiden som hun blir voksen. En jente er fortsatt avhengig av sine foreldre for sine grunnleggende behov som mat, klær, utdanning, husly, og å gi henne veiledning i alt som hun gjør.
En jente har en kropp som ennå ikke er fullt utviklet, og selv om hun kanskje allerede i tenårene og når puberteten, er hun fortsatt kalles en jente inntil da hun er allerede selvstendig og kan håndtere ting ved seg selv, og da hun allerede kan kalles en kvinne.
En kvinne, derimot, er definert som en voksen kvinne menneske. En jente kan bli kalt en kvinne når hun er allerede i stand til å håndtere livets ansvar overfor seg selv og andre. Mens en jente og en kvinne er begge i stand til å produsere avkom, er en jente ennå ikke klar til å ta på sitt ansvar som en kvinne kan.
Jenter og kvinner er preget av sin alder så vel som deres fysiske, følelsesmessige, og psykologisk modenhet. i ulike deler av verden er det også forskjellige måter at man skiller seg fra den andre.
Ordet jenta ble brukt siden det 11. århundre, det kommer fra den anglo-saksiske ord gerle eller gerela som betyr kjole På begynnelsen 1500-tallet, hadde den blitt brukt til å referere til en ung, ugift kvinne og. kjøpte sin nåværende betydning fra tidlig 1960-tallet.
ordet kvinne, på den annen side kommer fra det gamle engelske ordet wifman som er en endring av ordene WIF driver ( kvinnelig, hustru ) og mann ( menneske ). Den ble først brukt for å referere til kone, men brukes nå til å referere til voksne kvinner.
Oppsummering :
1. En jente er en ung kvinnelig menneske mens en kvinne er en voksen kvinne menneske
2 En jente har en kropp. som ennå ikke er fullt utviklet, mens en kvinne som allerede har et fullt utviklet kropp.
tre. En jente er en som er ennå ikke klar til å ta på livets oppgaver på egen hånd, mens en kvinne er en som allerede er moden nok til å kunne ta vare på seg selv.
4. En kvinnelig menneske kalles en jente fra barndommen til hun når voksen alder, mens hun kalles en kvinne når hun blir voksen.
fem. Ordet jenta kommer fra de angelsaksiske ord gerle eller gerela mens ordet kvinnen kommer fra det gamle engelske ordet wifman.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------