Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom pastor og pastor

Folk ofte blir forvirret om hvordan du ringe leder av deres åndelige aktiviteter-vil det være prest, eller vil det være pastor ? De fleste kirkelige fellesskapet etterfølgere ofte gjør en feil av interchanging disse to titlene religiøse titler som de synes å være synonymt. Dette er helt forståelig som disse to etikettene har sine likheter. Merk imidlertid at en pastor og pastor har også sine forskjeller.
Ifølge ordboken er en pastor definert som en prest eller en prest med ansvar for en kirke. Han kan også være en person som gir åndelig omsorg til en gruppe av troende. På den annen side, refererer en pastor til en tittel eller en initial for alle som er medlem av presteskapet.
Begge en prest og en pastor kan være innflytelsesrike til kirken. som ledere, kan de fungere som lærere, og de kan få mulighet til å levere søndag prekener og gi studier til barn og voksne på de ulike Bibelens lære.
i tillegg til dette, er disse lederne forventes å gjøre seg så presentabel som mulig som en rollemodell for samfunnet og sett eksempler på hvordan å leve et liv sentrert på Bibelens lære. De er også ansvarlig for å gjøre gjerninger som er beregnet for gjennomføring og vekst av kirkens syn, mål og prinsipper.
Som sjefene for den åndelige fellesskapet, kan de fungere som rådgivere som gir gode råd til sine forsamlingen avhengig av situasjonene-. om det kan være en mann-kone problem eller tenårene vanskeligheter pastorer og prester, samtidig skal være tjenere og hjelpe trengende og vanskeligstilte mennesker gjennom innsamlere eller bare med oppmuntrende ord. Forskjellene mellom en prest og en pastor, likevel, kan trekkes ved å se på funksjonen til disse etikettene når de er festet til en viss navn.
Pastor er adressert til en substantiv, eller nærmere bestemt en person, lederen eller statsråden i kirken. på den annen side, pastor, ifølge ordboken er et adjektiv, adressert til en hederlig person som er verdig å bli verdsatt. det brukes som en tittel av respekt søkt eller prefiks til navnet på et medlem av et presteskap eller en religiøs orden.
Pastor er en funksjon eller yrke mens pastor er en ærefull tittel. kan for eksempel Smith, presten i kirken, innkalles Pastor Smith hvis du refererer til sin stilling som leder av kirken, men du kan også kalle ham Reverend Smith hvis du tar opp ham med respekt og ære, det samme med dommer Smith. Oppsummering den opp, kan du ringe ham pastor Pastor Smith.
Selv enkelte religiøse grupper lurer på hvorfor folk kaller sine pastorer prester når selv de Bibelen hevder at ordet pastor brukes bare én gang :
Salme 111:9
han sendte innløsning til sitt folk, han har befalt sin pakt for evig. Hellige og reverend er hans navn.
Men en teori fra kirken om bruk av pastor istedenfor pastor oppsto, og ble brukt mye. Ordet pastor er nevnt i Bibelen refererer til Guds navn. Derfor, for å gi ære til pastorer være en av de personene nærmest Gud, blir de kalt prester
Men ser bort engelsk grammatikk bruken av ordet pastor som en stand -alone substantiv,. om det er entall eller flertall, men det kan aksepteres i uformelle språk
Oppsummering :
en. Pastor er et substantiv. Han er prest eller prest med ansvar for kirken. Han er en person som har åndelig omsorg for en rekke personer.
To. Reverend er et adjektiv. Det er en tittel som prefiks til et medlem av religiøse ordener. Det refererer til egenskapene til en presteskapet.
tre. Bruk pastor som en frittstående substantiv er uriktig om det er akseptert i noen uformelle språk.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------