Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom figur skøyter og hockey skøyter

Figur og hockey eierandelene både brukes til å utføre på isen. Som navnene antyder, blir figur skøyter brukes til kunstløp, og hockey skøyter brukes til ishockey. siden begge idretter er forskjellige, skøytene er også forskjellig og tjene ulike formål.
Den største forskjellen mellom de to skøytene er deres bruk. Figur skøyter blir brukt av kunstløpere som gjør mye av gliding, spinning, og hoppe på isen. på den annen side, hockey skøyter er for en hockey spill som krever mye av raske bevegelser og manøvrering. Skøytene er en del av en hockey sin spillers utstyr. Siden begge aktiviteter er i de områder av is idrett, de er uvurderlige utstyr som må skjerpes og vedlikeholdes.
De konkrete forskjeller mellom en kunstløper s skøyter og en hockey spillers skøyter er ofte i utformingen av bladet og på støvelen.
for eksempel figur skøyter, i form av blader, har toe plukker. Dette taggete kanten av bladet er svært nyttig for kunstløpere for å stoppe, og det hjelper også på å utføre hopp og spinn i en kunstløper rutinemessige. Selv tå picks kan også bli funnet i hockey skøyter, er det mer nyttig i kunstløp enn hockey
Bladene av figuren skøyter er også lengre-. Ofte utvide lengden på støvelen Det er det. også tyngre, større og bredere i forhold til bladene på hockey skøyter. Skøyten har bladene har også flere kanter og mindre av en avrundet blad. bladet er også utskiftbare, avtakbar, og kan monteres enkeltvis. En kunstløper endrer ofte kniver for ulike rutiner. på den annen side, bladene på en hockey skøytene er smale og dype. Disse er formet på denne måten for fart og raske bevegelser. Skøytene 'Choice Bladene er svakt buet på forsiden og baksiden. Motsetning, figuren skøyter, hockey skøyter "så bladene ikke går utover føttene eller boot og er lettere i vekt. I tillegg bladene er mindre i størrelse. En annen egenskap ved hockey skøyter er at bladene er ofte uerstattelige fordi de er loddet og festet direkte til hockey støvelen sin base. The Hockey skøyter også kreve mindre kantene men mer avrundet blad.
Når det gjelder støvler, er de to typer skøyter også dele noen forskjeller. Figur skøyter ' støvler er ofte laget av mange lag av lær. Dette materialet gjør skøytene dyrere i forhold til hockey skøyter. støvelen har også en tre såle inne for støtte og en liten hæl på utsiden. det er også lettere, tynnere og kortere når den plasseres ved siden av et par hockey skøyter. Dette type skøyter er ikke designet for komfort eller fart, men for presisjon og bevegelse.
i mellomtiden er hockey skøyter designet for både komfort og fart. Ofte er et par skøyter består av lær og lette plast. Et par hockey skøyter er også høyere, tykkere, og vanligvis tung polstret med skum som en støtte fra Puck, hockeykøller og andre spillernes skater. Den er designet for å ta misbruk for en lengre periode av tid. en hockey skøyter ' boots også gi gode føtter støtter og er lettere å stå i forhold til figur skøyter.
Både en figur skater og en hockeyspiller ha ulike krav og behov for sine skøyter. uansett hva forskjellene skøytene har, de er en nødvendighet i å utføre for begge utøverne.
Oppsummering :
en Hovedforskjellen mellom figur skøyter og hockey skøyter er deres formål og bruk
2 Figur skøyter trenger deres blader og deres støvler. å effektivt skyv og utføre hopp, spins og andre akrobatiske ferdigheter på isen. hockeyspillere trenger holdbare, men komfortable skøytene for å spille ishockey.
tre. Begge skøytene har forskjeller i kategorien design og blader. Figur skøyter har lengre, rettere og mer kanter på sine kniver. hockey skøyter, i mellomtiden, har blader som er kortere, mer avrundet, og færre kanter.
4. Et par av figuren skøyter trenger vanligvis en tå hakke, en taggete blad på tå delen. hockey skøyter trenger ofte ikke tå plukker grunn av deres avrundede blader.
5. Figur skøyter er vanligvis laget av lær uten polstring mens hockey skøytene er laget med kombinasjon av skinn og plast. de krever også polstring og boot bolig.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------