Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom vever og utvidelser

Først av alt, vever og utvidelser referere til hår vever og hair extensions som brukes av kvinner for å forbedre sin kronen på verket, det er håret.
Weave
Generelt ord, er en veve et begrep som refererer til kunstig eller menneskehår brukes til å endre utseendet på noens hår ved å legge håret til sin naturlige hår. Disse kunstige eller menneskelige hår kan legges til eller brukes til å dekke hele håret med en parykk.
fordelene med en hår veve er at de hjelper oss med å gjøre håret lengre, legg tykkelse på håret sammen med volum, og er en velsignelse for kvinner med tynt hår. Disse brukes til å legge moteriktige farger til håret også uten bruk av hårfarger som har flere kjemikalier. Konkret refererer en veve til en stil når noen hele håret er flettet. Når flettene blir gjort, en nål brukes til å sy utvidelser av håret i flettene. tilleggene er sydd av det ene øret til en annen. Denne stilen eller veve er en kostbar stil som kan koste opp til $ 500 eller enda mer. veve siste for 6 til 10 uker. Spesielle sjampo og balsam brukes til å vedlikeholde dem. Fordelen med en veve er lengden på håret kan økes, og ingen kjemikalier eller lim blir brukt. Ulempen med en veve er hvis flettene er for stramt, kan de forårsake hodepine, ømhet i hodebunnen, eller permanent tap av hår på grunn av konstant stress på røttene av håret.
Extensions
hair extensions refererer til kunstig eller menneskehår blir festet til det naturlige håret av en person ved hjelp av en selvklebende eller clip-on, eller andre metoder for å forlenge håret. hair extensions brukes tråd av Strand til det naturlige håret. Det er en svært tidkrevende metode som rundt 100-300 utvidelser blir lagt til en person for å gjøre håret ser naturlig. Denne bruken av hår regnes som den dyreste på grunn av arbeid og tid den forbruker. det finnes mange metoder for å legge utvidelser som bruker lim eller kobber lenker.
fordelene med extensions er at de hjelper kvinner med tynt hår og folk som har kort hår. Dessuten er det noe som kan gjøres hjemme også. Noen ulemper er hvis de har blitt limt på, gjør det vondt å ta dem av. De kan også skade håret ditt
Oppsummering :
En Den viktigste forskjellen er at alle vever er en type hair extensions, men alle utvidelser er ikke vever.
2. Weaver er en spesiell type stil hvor hele naturlige hår er flettet og deretter en nål brukes til å sy hair extensions fra det ene øret til en annen. er ikke lim eller klebemidler brukt. utvidelser er en tråd -by-strand anvendelse av kunstig hår eller menneskelig hår til å gjøre det naturlige håret av et menneske lengre.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------