Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom universell liv og hele livet

Forsikringsselskapene er store bedrifter å implementere. Du kan tjene mye penger med den samtidig som du hjelper mange mennesker. Den vanligste typen forsikring er helseforsikring, dette er en god type forsikring fordi sykdommer er uunngåelig i denne planeten Vi kan også redusere kostnadene våre betalinger når sykehuset er det også bil forsikringer og død forsikringer Det er også hva. du ringe livsforsikring.
det finnes to typer livsforsikring. Dette er den universelle liv og hele livet. Selv om du er trygg på å ha en økonomisk gevinst ved forekomst av død, begge har fortsatt store forskjeller i saker av betalingsplan for forsikring selv om universell livet eller hele livet.
Så starter vi har universell livsforsikring. Universal livsforsikring sies å være om fleksibilitet. fleksibilitet i form av betaling for at betalingsplan har sin fleksibilitet. Hvordan? I betaling av livsforsikring, er det en skatt utsatt pengeverdi. Dette blir så investert. Avhengig av resultatene, kan forsikringsselskapene holdere AVDRAGSFRIHET gjennom denne investeringen, eller de kan bruke denne investeringen for sine sparepenger.
Whole livsforsikring, derimot, sies å være den tradisjonelle måten betaling. du er garantert en fordel på døende så lenge du har betalt din kontingent i tide. Alt om forsikringsavtalen er lagt ut før signering og kan ikke endres i fremtiden. Whole livsforsikring således ikke kan være endret fordi det er låst inn. det vil forbli slik til forsikringen er helt betalt eller ikke. Mens med universell livet, er det ingen bånd eller låsing. Det sies å svinge gjennom hele kontrakten. Alt om forsikringen er heller ikke videreformidlet eller engang beregnet. Universal liv er ganske vanskelig å investere med penger, fordi investeringen ikke kan forsikre deg om suksess. Når du vurderer disse forsikringene, må du vurdere din helse og alder fordi kostnadene vil være basert her. du må også gjennomgå retningslinjene godt før du kjøper disse typene. av forsikringer
Summary :
en. Universal livsforsikring har en fleksibel betalingsplan mens hele livsforsikring handler om en tradisjonell måte for betaling.
To. Som policy universell livet er varierende på grunn av investering ordningen av de pengene du betalte mens hele livet har en konsekvent politikk og vil aldri forandre hele.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------