Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom rekkehus og villaer

Et byhus og en villa er drømmen hus for nesten hvem som helst. Å ha et byhus eller en villa er en stor stue opplevelse. Dette er typer boliger som du vil at familien skal ha. Hovedforskjellen mellom et byhus og en villa er hvordan de dukker opp et townhouse er en boligbyggeren som understreker terrasserte delen mens en villa er et sammensatt komplett med de fasiliteter du vil at denne definisjonen. på det siste er ifølge definisjonen av den gamle romerske konstruksjonen.
et townhouse er mer av en moderne stil på huset som understreker terrasserte delen. Det er vanligvis finnes på steder der mange andre hus og familier lever. Townhouses er ikke akkurat bygget for folk i overklassen. et byhus kan også romme flere familier. Townhouses er bygget i byene eller i nærheten av byene. Townhouses er også vanligvis bygget i komplekser. I komplekser er det fasiliteter du kan jeg nyte.
Villas, derimot, ikke er fokusert så mye på den terrasserte delen. Dette er fordi villaene i dag er inspirert av den gamle romerske arkitekturen og de ikke har terrasser. Villaen er mer av en substans hvor hager og landskap blir vektlagt. Rundt en villa er fantastisk. det har fantastisk utsikt over landskapet og hager. villaen ligger på steder der det ikke er publikum. En villa er en form for townhouse i tider med antikkens Roma. den er konstruert for personer som var en del av aristokratiet og er vanligvis plassert i hovedstedene. Mange velstående borgere i den gamle romerske perioden bodde i villaer.
Dette er noen av de viktigste definisjoner og forskjeller i et byhus og en villa. Den felles ting mellom disse to er at de er både inspirert av gammel arkitektur, til gammel romersk arkitektur være nøyaktig OPPSUMMERING :
en Skjønt både et byhus og en villa er inspirert av gammel arkitektur, rekkehus vektlegge mer på terrassene mens en villa er mer av et sammensatt med komplett fasiliteter.
to. en annen forskjell mellom de to er der de er plassert. The Townhouse ligger i et overfylt sted i motsetning til de villaene.
Tre. I det gamle Roma, folk som bodde i villaer var folket i aristokratiet. Dette er mennesker som har høye stillinger i det romerske imperiet, som sine politikk, etc. Akkurat som i moderne omgivelser, folk i øvre klasser er de som bor i villaer.
4. Rekkehusene kan også bygges som komplekser. Dette betyr at folk i lavere klasse kan lett råd til det, men disse kompleksene har også fasiliteter for alle. Dette betyr at fasilitetene i villaen er nytes privat mens de bekvemmeligheter i et townhouse komplekset er for publikum.
Fem. Villaen har fantastisk utsikt over hager og landskap, mens rekkehus ikke.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------