Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom forlover og forstander av ære

Forlover og forstander av ære både hjelpe bruden å være sammen med nesten alt hun trenger og vil trenge før og etter hennes bryllup seremonien. Maids av ære er valgt fordi de er de mest betrodde venner av bruden. Så hva er forskjellen mellom en hushjelp av ære og en forstander av ære ? I mange bryllup, må du ha sett en hushjelp samt en forstander hjelpe bruden. Forskjellen er ikke i deres plikter eller deres blir mer pålitelige enn den andre. Forskjellen er i sivilstand av kvinnene som velger å være de klarerte seg. Hvis kvinnen valgt for ære er ugift, da hun kalles forlover, og hvis hun er gift, er hun kalt den forstander av ære.
Noen ganger ville være bruden velger to forskjellige venner, en gift og en annen ugift, til å utføre den samme plikt å støtte henne, og slike bruder har begge en hushjelp av ære og en forstander av ære. vanligvis bruder ha enten en forlover eller en forstander av ære som det er svært få som har mer enn én sanneste venn.
Når en person blir en hushjelp eller forstander av ære, skal de utføre en rekke oppgaver som: valg av kjole med bruden, arrangere en brude dusj fest, arrangere en utdrikkingslag, kjøpe kjole til bruden sammen med kjoler i brudepiker, forbereder en tale for mottak, ta vare på henne på alle trinn; velge blomster med bruden, noe som gjør at brudepikene som kommer fra ulike byer og ulike faser av brudens liv innføres godt med hverandre. Å være en forlover eller forstander av ære er et privilegium som det viser at det ville være bruden anser du å være hennes mest betrodde, mest kjære venn. Det kan være vanskelig også som ansvar for forlover er mange, og de må utføres slik at det ikke er misforståelse mellom brudens parti, familie og venner. Mest av alt brudens nerver avhenge hushjelp eller forstander av ære som hun skal holde bruden rolig og ikke la henne tenke organiseringen del av bryllupet.
Oppsummering :
En kvinne kalles en hushjelp eller forstander av ære når hun blir valgt av bruden som sin nærmeste venn og fortrolige under bryllupet ordninger Hvis kvinnen er ugift, er hun kalt en hushjelp av ære, og hvis hun er gift, er hun kalt en forstander av ære. kvinnene blir gift eller ugift er den eneste forskjellen.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------