Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom duft olje og eterisk olje

Eteriske oljer er kommet naturlig, særlig hentet fra planter. Mellomtiden duft oljer eller parfymerte oljer er kunstige oljer.
Eteriske oljer er i hovedsak hentet fra blomster, blader, røtter, stengler og bark av planter. Disse oljene har mange terapeutiske effekter som brukes i aromaterapi. De essensielle oljer kan gi lindring fra smerte og også beskytte mot bakterier og virus.
i motsetning til de essensielle oljer, er duft oljer utviklet i laboratoriene. Men de fleste av parfyme oljer inneholder en komponent av essensielle oljer. I motsetning til de essensielle oljer, ikke duft oljer ikke har noen terapeutiske fordeler. Er duften oljer også mindre kompleks enn de essensielle oljer. Når vurderer essensielle oljer, deres effekter avhenge av planteartene som de er hentet fra og også basert på prosessen. det kan sees at ulike varianter av samme essensielle oljen vil ha ulike kvaliteter. ser på duft oljer, er de produsert av organiske blandinger. De er produsert med en attraktiv lukt.
Når man sammenligner prisen på de to oljer, eteriske oljer er dyrere enn parfyme oljer. Dette er fordi prosessen involvert i å lage essensielle oljer er kostbart.
Når man sammenligner forskjeller mellom essensielle oljer og duft oljer, la oss se på dette enkle eksemplet. Hvis en dråpe duft olje slippes på en fet papir, etterlater det en fet spot. på den annen side, hvis en dråpe eterisk olje slippes på en fet papir, betyr det ikke la noe fet spot. Denne enkle testen kan gjøres for å sjekke om du har en eterisk olje eller duft olje
Sammendrag :
En Eteriske oljer er i hovedsak hentet fra blomster, blader, røtter, stengler, og bark av planter. Leter på duft oljer, er de produsert av organiske blandinger. de er produsert med en attraktiv lukt.
to. Eteriske oljer har mange terapeutiske effekter som brukes i aromaterapi. de gir lindring av smerter og også beskytte mot bakterier og virus.
tre. i motsetning til de essensielle oljer, ikke duft oljer ikke har noen terapeutiske fordeler.
4. Når man sammenligner prisen på de to oljer, eteriske oljer er dyrere enn parfyme oljer.
5. Dersom en dråpe duft olje slippes på en fet papir, etterlater det en fet spot. på den annen side, hvis en dråpe eterisk olje slippes på en fet papir, betyr det ikke la noe fet spot.
6. Det duft oljer er også mindre komplekse enn de essensielle oljer.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------