Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom rotisserie og head to head

Fotball er et spill eller sport som spilles mellom to lag bestående av elleve spillere. Målet er å score ved å ta ballen inn i motstanderens ende sone. Det er en av de mest populære idrettene i verden, spesielt i USA, og spilles av folk i alle aldre.
Bortsett fra videregående skole, høyskole, og profesjonell fotball, er det mange varianter av spillet, som : Touch fotball hvori spillet slutter når ballen carrier er berørt av en forsvarsspiller.
Flagg fotball der ballen carrier bærer et flagg, og hvis den blir tatt av en forsvarsspiller, slutter spillet.
Wrap der spillet slutter når ballen transportøren er pakket inn i armene på en forsvareren.
Arena Football League, som er en åtte -manns fotball og kan spilles innendørs.
Fantasy fotball som er en virtuell fotballkamp. den tillater spillere å administrere profesjonelle fotballspillere i National Football League ( NFL ).
det har blitt et svært populært Internett spillet siden sin oppfinnelse i 1988 av Gary Chiappetta og
David McNamara. Spillet lar spillerne til utkast, legg /drop -spillere, handel og endring turnuslister Fantasy fotball har mange forskjellige ligaer, nemlig. Dynastiet liga, lønn cap liga, overlevende fantasy league, simulering fotball, total poeng liga, leder til hode, og rotisserie.
head-to- head ligaer har forskjellige motstandere hver uke, og det laget som har flest poeng i løpet av uken vinner spillet. å vinne mesterskapet, må et team ha den mest vinner, og hvis det blir uavgjort, blir vinneren avgjøres av de samlede poeng av lagene.
Rotisserie ligaer, derimot, har ikke forskjellige motstandere hver uke. I stedet er lagets samlede poeng for NFL sesongen akkumulert, og avhengig av hva teamet har flest poeng for sesongen vinner mesterskapet.
i denne ligaen, uansett hvor godt laget ditt gjør i hvert spill, og du vinner de fleste spillene i sesongen, hvis i noen spill du har svært lite poeng, kan det koste deg mesterskapet. head- to-head seriekamper, på den annen side er spilt mer som en ekte fotballkamp. Den ukentlige endring av motstandere legger mer til spenningen i spillet, og den tillater spillere å oppleve ekte, profesjonell fotball. Bortsett fra NFL ligaer, fantasy football nå har høgskolen ligaer også.
Oppsummering :
en head to head er en fantasi fotball liga der et team sammenstilles med forskjellige motstandere hver uke mens rotisserie er en fantasi fotball liga der et lag ikke har en annen motstander hver uke.
2 head-to- head ligakamper er mønster på NFL spill mens rotisserie ligakamper er ikke.
tre. Et lag som har flere seire for sesongen vinner mesterskapet i en head -to- head seriekamp mens teamet som har flere poeng for sesongen vinner mesterskapet i en Rotisserie seriekamp.
4. head to head tillater spillere å ha en reell NFL opplevelse mens rotisserie ikke.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------