Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom østlige tidssonen og sentrale tidssone

Over hele verden er det forskjellige tidssoner som brukes til separate områder basert på sol og rotasjon og revolusjoner av Jorden. I Nord-Amerika, disse tidssoner er navngitt basert på deres geografiske plassering. Det er den østlige tidssonen, Central tidssone, Mountain tidssone og Stillehavet tidssonen i USA. Hver av disse tidssoner er splittet opp geografisk for å bedre passe til de områdene som mottar lys på bestemte tidspunkt. The Eastern tidssonen er en time foran den sentrale tidssone. Så hvis det er 8:00 p. Meter. I det østlige tidssone, er det 7:00 p. meter. i Central tidssonen. The Eastern tidssonen går langs østkysten av USA, inkludert alle de statene som berører Atlanterhavet. fra Maine ned gjennom Florida og over til steder som Georgia og Michigan, de er alle på denne tidssonen. Det strekker seg også sørover i Det karibiske og nord i deler av Canada. The Central tidssonen går langs venstre side av den østlige tidssonen stater. Dette er områder som ikke berører Atlanterhavet. Disse statene variere fra Minnesota til Louisiana og Texas, og fra Illinois til Kansas. Denne tidssone også strekker seg mer inn i deler av Canada og dekker mye av Mexico. Eastern tidssone er forkortet til EST eller Eastern Standard Time, og det er første tidssone du støter på østsiden av landet. som den østlige tidssonen, kan du forkorte Central tidssone ved hjelp av CST eller Central standard time.
The Eastern tidssonen er fem timer bak Coordinated Universal time og følger sommertid ganger også. I e-poster som blir sendt fra mennesker i denne tidssonen, vil det være et -0600 i overskriften. Dette er for å varsle mottakeren at det er faktisk en tidsdifferanse. The Central tidssonen er seks timer bak Coordinated Universal Time og følger også sommertid ganger. e-post fra denne tidssonen vil reflektere en -0500 i overskriften som en melding til mottakeren at det er der e kommer. for dem i Canada og Mexico, er den østlige tidssonen kalt Tiempo del Este i spansk og Heure Normale d l' Est i fransk. Den spanske navnet for Central tidssonen er Tiempo Centrale ESTANDAR og fransk er det Heure Normale du Centre.
Mens begge tidssoner brukes på samme måte, å skille mellom tid, er de ikke like i. andre måter
Oppsummering :
en The Eastern tidssone og Sentral tidssonen brukes til å skille tid basert på geografiske forskjeller The Eastern tidssonen er en. time i forkant av Central tidssone.
to. The Eastern tidssonen påvirker stater som er utenfor kysten av Atlanterhavet, deler av Canada og Karibia. The Central tidssone påvirker stater som er i mellom det østlige tidssonen og the Mountain tidssone, deler av Canada, og mye av Mexico.
Tre. Eastern tidssonen er forkortet med EST eller Eastern Standard Time. Central tidssonen er forkortet med CST eller Central Standard Time.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------