Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom VENN og ELSKER

Lovers og venner er de samme i den forstand at de ofte krangler mye, selv med de pettiest tingene. Forskjellen er imidlertid at elskere vanligvis utfører svært hengiven gester av kyssing og klemmer under gjør opp prosessen mens venner bare sminke. Overraskende, har det blitt observert at de elskere som ikke klarte å gjøre opp etter en kamp ofte føre til nedkjøling av og distansere seg fra hverandre. det triste er at det er vanligvis vanskeligere for dem å komme tilbake på sporet. Med venner, selv om de ikke utgjør, har de bedre tendens til å gjøre opp i det lange løp.
I form av sjalusi, både venner og elskere blir sjalu. Forskjellen er grunnen til at de fikk sjalu. venner lett blir sjalu når sine nære venner ikke betaler mye oppmerksomhet til dem mens elskere virkelig få sjalu bare fordi det var noen problemer med engasjement. Hvis en elsker blir sjalu, han eller hun er forbanna alvorlig om det. på den annen side vil en venn som blir misunnelig ser litt morsom, selv om enkelte typer venner også bli ganske alvorlig. Den elsker og venn vil også ønsker å gjøre deg og seg selv lykkelig. Og slik din venn ønsker å henge ut med deg, snakke om nesten hva som helst, og med dele ambisjoner og hemmeligheter. Blant elskere, disse handlingene er allerede ventet. Den største handling eller uttrykk for lykke i elskere er trolig gjennom sex. Ja, det er at seksuell behov som må dekkes av elskere.
forholdet mellom elskere og venner kan både bli for komplisert. Men elskere er de som prøver å tilpasse seg hverandres holdninger og forskjeller. Venner vanligvis ikke noe imot at deres stipendiat venn er deres motsatte fordi de bare ikke gi mye oppstyr om det, enten vennen din går nøtter eller freaks ut foran deg er ikke et problem i det hele tatt-. Du er ikke slått av, du selv le av det mer
Oppsummering :
en Friends bare henge ut og gjøre lystig gjøre for å gjøre seg lykkelig, men elskere har også sex på toppen av gjøre de samme tingene som venner gjøre for å bli lykkelig.
to. Lovers gjøre mer hengiven gester med kyss og intens klemmer mest spesielt etter en krangel. Venner etter rehabilitering fra en krangel bare stoppe der uten ekstra intimitet.
Tre. Når elskere blir sjalu, de ofte ser alvorlig eller sint, men når venner blir sjalu, de ser litt morsom.
4. Lovers ofte øve mer innsats for å tilpasse seg hverandres forskjeller. venner er tydelig fornøyd uansett hvordan deres stipendiat venner handling, oppføre seg, eller vises.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------