Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom PUB og KLUBB

Det trenger ikke være noen forvirring når vi snakker om en pub og en klubb. Selv da, noen tror at de to har ingen forskjeller.
En pub kan identifiseres som en mini bar for pimper. Det er et sted hvor drikkevarer, både alkoholfrie og alkoholholdige, serveres. på pubene, kan alkoholholdig drikke kan kjøpes og brukes. Alle puber serverer også mat.
i motsetning til en pub, er en klubb et sosialt sted hvor man kan ha diskusjoner, musikk og et dansegulv Alkohol serveres ikke i klubber Alkoholholdige drikker ikke kan kjøpes og brukes i klubber,. men, i noen klubber, er alkohol tillatt.
Når en pub er for pimper, er en klubb for alt annet. En klubb er også en sammenslutning av mennesker som har noen felles interesser. Klubben består av mennesker som har nesten de samme egenskapene. i en pub, ulike mennesker besøker den.
De klubbmedlemmene delta sammen ganske ofte, men i en pub, forskjellige mennesker det besøker. gjelder medlemskap, folk trenger å få et medlemskap i en klubb, mens det ikke er slikt medlemskap kreves i puber. det er noen restriksjoner for innlegging klubber mens det er ingen begrensning i inn puber.
En pub er bare et sted for å drikke. Man kan også ha litt underholdning i puber mens du drikker. Man kan komme over komikere, musikk tropper, og selv strippere på noen puber. det kan være noen begrensninger i å etablere puber. i noen land er pubene ikke tillatt nær religiøse steder og også utdanningsinstitusjoner. det er ingen restriksjoner med hensyn til å etablere klubber. Gay barer, dykke bar, blues, vinbarer og cocktailsalonger er noen av de ulike typer puber. Hobby klubber, skole klubber, høyskole klubber, bolig klubber, ler klubber, idrettslag er noen av de klubbene som man kan se er etablert.
Oppsummering :
En pub kan kalles en mini bar for pimper Det er et sted hvor drikkevarer, både alkoholfrie og alkoholholdige, serveres så vel som mat
En klubb kan kalles som en sammenslutning av mennesker som har noen felles interesser. En klubb er et sosialt sted hvor man kan ha diskusjoner, musikk og et dansegulv. alkohol ikke serveres i klubber.
klubben består av mennesker som har nesten de samme egenskapene. i en pub, ulike mennesker besøker den.
folk trenger å få et medlemskap i en klubb, mens det ikke er slikt medlemskap i puber.
I noen land er pubene ikke tillatt nær religiøse steder og også utdanningsinstitusjoner. Det er ingen restriksjoner med hensyn til å etablere klubber.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------