Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom ALBY og BIANCA

Sykloner forekomme i mange deler av verden, spesielt i den australske kontinentet. De er regnet som en av de mest destruktive vær krefter på jorden, som er tydelig i den enorme skader på liv og eiendom de ofte forlater i kjølvannet deres. Men for australiere som er vant til å oppleve det flere ganger i året, er det noen sykloner de aldri vil glemme.
En av de siste syklonene treffer West Australia er Bianca, med en kategori tre klassifisering som rammet i januar 2011. Selv om dette ikke er den sterkeste til å treffe kontinentet, viste det mønstre meget minner om en svært kraftig syklon i 1978 som heter Alby som hevdet fem liv og forårsaket massiv skade på byer som sto i veien.
den viktigste årsaken til sammenligning mellom Alby og Bianca er banen begge sykloner tok. etter vær eksperter og meteorologer, er det svært sjelden for tropiske sykloner å treffe den sørlige regionen som gjorde både Alby og Bianca ekstraordinære hendelser. Men likhetene stopper der som både sykloner utstilt forskjellige virkemåter som de gjorde landfall.
Alby skjedde tidligere i 1978 som gjorde det referanseindeksen for påfølgende sykloner å treffe de sørlige områdene av Australia. Bianca kom i trettitre år senere ved starten av året 2011. Alby fikk en kategori fire advarsel nivå, mens Bianca ble snappet med en kategori tre klassifisering. Under Australian syklonen gjenkjenning av trusler klassifikasjoner, en kategori tre syklonen kan ha vindhastigheter fra 170-225 kilometer i timen, noe som kan forårsake skade på strukturer og strømbrudd. Bianca ble hevdet som veldig farlig, men det stemte ikke med Alby sin kategori 4 advarsel, som hadde registrert vinder fra 225-280 kilometer i timen. Unødvendig å si, gjorde Alby sitt preg på Australias syklonen historie.
en annen stor forskjell registrert av eksperter med Alby funksjoner i forhold til Bianca -tallet var det mangel på fuktighet eller kraftig regnvær. stedet, hadde det varme vinder flyter, noe som forårsaket branner i mange deler av regionen hvor Alby traff i 1978, Bianca, derimot, gjennomført sterk vind og regn.
En annen forskjell ble observert av eksperter når man sammenligner Alby med Bianca. The 1978 Syklonen startet tregt før den traff en kaldfront i sør-vest regioner. Dette fikk det til å akselerere mer som det nådde land, som bidro til massiv skade delt ut til alt det kom over. Bianca ble spilt å reise med jevn hastighet typisk for andre sykloner, som betydde sperring noen endringer, vil det sakte mister fart og dermed minske dens innvirkning på landfall.
Uansett forskjellene disse to monster sykloner hatt, er bare en ting sikkert, de ble påført store skader og forårsaket uro for alle innbyggere som sto i deres respektive baner. Og så mye som eksperter prøver å tyde hvordan å oppdage dem tidligst tidspunkt, vil sykloner alltid komme
Oppsummering :
En syklonen Alby rammet i 1978, mens syklon Bianca kom i 2011.
to. Alby ble klassifisert en kategori 4 syklon, mens Bianca ble vurdert en kategori 3.
tre. Alby gjennomført varme vinder uten regn, mens Bianca inneholdt sterke vinder med mye fuktighet.
4. Alby startet tregt og sped opp som den traff land, mens Bianca har opprettholdt sin fart og bremset ned på landfall.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------