Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom dogongs og manitees

sjøkuer og manitees ser like ut,. De er som store kyr av vannet De er som et kors rase av en hval og sel Dette er grunnen til at folk har en tendens. å bli forvirret mellom de to. Fordi de ikke har så mye forskjeller mellom deres fysiske utseende og habitater, folk finner det svært vanskelig å skille dem. og for å legge opp til forvirring, begge er også en del av serenia arter. Men det er fortsatt noen spesifikke funksjoner du kan observere å legge merke til forskjellene mellom de to. Først er deres farge, vekt og lengde. Neste, er formen deres overleppen. Deres hode størrelse også forskjellig. Formen deres forbein og hale er også forskjellig fra hverandre. tennene sine egenskaper er heller ikke det samme Dette er noen av de ulike funksjonene du kan merke fra dem
de manitees er dominant større enn de sjøkuer når det kommer til størrelse og vekt. Manitees kan få så stor som 15 fot og 3000 pund. sjøkuer er bare 12 fot lang og kan bare få opp til 1000 pounds. Når det gjelder farge, kan du merke at sjøkuer er lys brun mens manitees er gråaktig. De øvre lepper manitees er dypt splittet og hodet er mindre sammenlignet med sjøkuer.
Selv om begge dem har foran svømmeføtter form av sine svømmeføtter skiller seg fra hverandre. de manitees har padle-formet svømmeføtter forhold til sjøkuer som har langstrakte svømmeføtter. halene også forskjellig, er det manitees halen runde, men dugong hale ser mer ut som Fluke av en hval.
tennene også forskjellig. Den dugong, som har 24 tenner under fødselen, vil bare bruke plate å tygge. Dette er fordi tennene på dugong vil sakte falle som det vokser. men i senere alder av den mannlige dugong vil de utvikle to store tenner i front, men det vil ikke bli brukt for å tygge Sammenlignet med dugong, manitees har 4 rader av tenner under fødselen, og dette vil bli brukt for å tygge som det vokser. Men som manitee vokser, vil den første raden med tenner falle av og på bakerste rad vil erstatte. Dette vil gå videre og videre.
Dette er noen av de store fysiske attributter der de sjøkuer og manitees forskjellig. Likevel har de mange fellestrekk med hverandre, men med riktig informasjon, du kan være i stand til å skille det ene fra det andre
SAMMENDRAG : 1
Manitees er større enn sjøkuer, de når opp til 15 meter og kan veie opptil 300 pounds.
to.
sjøkuer er lys brun mens manitees er noe gråaktig.
tre.
de øvre lepper manitees er dypt splittet og hodet er mindre sammenlignet med sjøkuer.
4.
Fronten svømmeføtter på manitees er padle -aktig mens sjøkuer er langstrakt.
fem.
halen av manitees er runde mens sjøkuer er sånn av hvalen.
6.
de sjøkuer har 24 tenner under fødselen, men de manitees har 4 rader av tenner under fødselen. Begge tenner falle av etterhvert.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------