Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom FRø og KNOLLER

Hva er forskjellen mellom et frø og en pære ? Et frø kan bli kalt som et embryo inne i et frø pels, som vanligvis lagrer mat for det nye anlegget før det kan produsere mat på egen hånd. På den annen side kan en pære bli kalt som en moden plante struktur, som er laget av modifisert forlater hoven ved roten. pærene også oppbevare mat til den går gjennom en periode med dvalen.
Frø er et produkt av ripened ovule etter befruktningen. utviklingen av frø er den siste i ferd med befruktning. Frøene er også ansvarlig for reproduksjon av planter. Pærer er underjordiske vertikale skudd som har modifiserte blader. Selv bunnen av pære ikke støtter blader, inneholder det mat reservene. Pærer kan også være kalt som en struktur som lagrer hele livet stil av en plante i en underjordisk struktur. Mens pærer er flerårig, frøene er årlig, flerårig og biennale. en annen forskjell som kan sees er at løkene trenger lav vedlikehold enn frøene mens dyrking. En annen ting er at pærene kan flyttes fra ett sted til et annet veldig enkelt, mens det er vanskelig å fjerne planter som kommer fra frø.
Seeds er vanligvis sådd mens pærer er plantet ved å grave hull i bakken. en annen forskjell som kan sees er at frøene er vanligvis inne i et frø pels mens de pærene selv er pelsen. pærer er kloden formet som har overlappende blader som følge av en svært kort stilk. det er to typer pærer-en type lyspærer som løken har en papery kledning på bladene og den andre typen ikke har slik dekning.
Frø kan i utgangspunktet deles inn i tre deler-. frø pels, embryo og endosperm På den annen side er pærer delt inn i knopp, tykke kjøttfulle blader, lateral pære, stilk og røtter Sammendrag
en. Et frø kan bli kalt som et embryo inne i et frø pels, som vanligvis lagrer mat for det nye anlegget før det kan produsere mat på egen hånd. pærer er underjordiske vertikale skudd som har endret blader.
to. Mens pærer er flerårig, frøene er årlig, flerårig og biennale.
tre. Pærer trenger lav vedlikehold enn frøene mens dyrking. Pærer kan flyttes fra ett sted til et annet veldig enkelt, mens det er vanskelig å fjerne planter som kommer fra frø.
4. Frø er vanligvis sådd mens pærer er plantet ved å grave hull i bakken.
fem. frø er vanligvis inne i et frø strøk. pærer er kloden formet som har overlappende blader som følge av en svært kort stilk.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------