Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom steiner og steiner

Når hørsel rock, vet vi at det er stor og når høre stein, vet vi at det å være liten. Bestå Både steiner og steiner av samme materiale. Er Rocks laget av mindre steiner og steiner er laget av stein.
Rocks kan beskrives som et stort stykke stein som er vanskelig å bæres i hånden. på den annen side er stein bare en liten brikke eller småstein som kan bæres i hånden. bergartene er tyngre enn stein.
steinene kan pelted lett, men man kan ikke gjøre det med stein. Bergartene er normalt ubevegelig og den trenger mye innsats. På den annen side, steiner er bevegelig og bare mindre innsats er nødvendig. Rocks er harde materialer som finnes på jordens skorpe. Steinene kan ses over bakken så vel som under bakken. Stones er ikke- metalliske mineraler. En stein er dannet fra bergarter etter at det har blitt trimmet eller kledd eller polert inn i bittesmå biter.
Stones er brukt i konstruksjonen av lintels og kledning, kjøkken topper og mye mer i anleggsvirksomhet. Rocks, er som en helhet ikke brukes i byggebransjen, men brukes når konvertert til steiner.
En annen forskjell som kan sees er at bergartene kan være både hard og myk. På den annen hånd, steiner er bare harde materialer og slett ikke myk.
Oppsummering
en. Rocks er laget av mindre steiner og steiner er laget av stein.
2. Rock kan beskrives som et stort stykke stein som er vanskelig å bæres i hånden. på den annen side er stein bare en liten brikke eller småstein som kan bæres i hånden.
tre. Steinene kan pelted lett, men man kan ikke gjøre det med stein.
4. Bergartene er normalt ubevegelig og den trenger mye innsats. På den annen side, steiner er bevegelig og bare mindre innsats er nødvendig.
fem. Som med størrelsen, steinene er tyngre enn stein.
6. En stein er dannet fra bergarter etter at det har blitt trimmet eller kledd eller polert inn i bittesmå biter.
7. Rocks kan være både hard og myk. på den annen side, steinene er bare harde materialer og slett ikke myk.
8. Stones er brukt i konstruksjonen av lintels og kledning, kjøkken topper og mye mer i byggeaktiviteter. Rocks som helhet er ikke brukt i byggebransjen, men brukes når konvertert til steiner.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------