Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom slim plugg og blodig show

Det er ingen glede som kan sammenligne med en følt av alle kvinner ved oppdagelsen av å være gravid og forventningen om å bli mor. Selv om det er tider når svangerskapet er planlagt, venter en baby er en av de mest spennende opplevelsene enhver kvinne kan ha.
Kvinner er forberedt for dette, er deres organer naturlig ment for barn peiling og påfølgende ubehag og smerte for å gå inn i arbeid. det er flere tegn som viser når en kvinne er gravid, og det er så mye tegn når hun er i ferd med å føde babyen hennes.
Når en kvinne blir gravid, noen livmorhalsslimet Plug former i cervikalkanalen for å forsegle den mot bakterier som kan komme inn i livmoren og skade både barnet og moren. I de tidlige delene av svangerskapet, det slimet kan noen ganger være klar, skyet, tykk, og klebrig.
Under vaginal undersøkelse eller ha samleie, blir slimet pluggen flyttet eller forstyrret forårsaker sin utladning å ha litt blod i den. ? Dette er ingenting å bekymre seg siden det er normalt og ikke en indikasjon på arbeidskraft. I løpet av de senere dagene av svangerskapet, er det lurt å ta forsiktig varsel av utslippene. Ved utbruddet av arbeidskraft, vil slimet pluggen tømming som livmorhalsen begynner å utvide seg. Det kan komme ut som en klump, en plugg eller en økning i utflod som kan oppstå flere dager før fødselen. utslippet vil bli farget av blod som livmorhalsen utvider under fødselen.
Dette populært kalt Bloody Show. Dette skyldes sprekker av blodårene som livmorhalsen åpner opp for å la babyen pass. ? Bloody utslipp er normalt i barsel, etterfulgt av rier og å bryte av vann. Ap og levering kunne følge i bare noen få timer eller en dag eller to.
Det er tilfeller skjønt som kan forårsake alarm, som når blødningen blir mer rikelig, kan det være noen komplikasjoner som følge av svangerskapet. det kan være placenta previa, en insidens hvori morkaken er festet tett til livmorveggen eller livmorhalsen, forårsaker blødning fra skjeden. En rift kan ha skjedd på livmorhalsen, noe som kan føre til mye blødning.
Ekstra forsiktighet bør gjøres under svangerskapet, for å unngå komplikasjoner som noen ganger kan være dødelig. Mange kvinner har dødd på grunn av vaginal blødning under eller rett etter fødsel. Det er svært viktig å kunne. å vite forskjellen mellom normal slim plugg, blodig vis, eller noen andre alvorlige blodige utslippene under svangerskapet
Oppsummering :
en mucus plugg er slimet i livmorhalsen som er dannet i cervical kanalen for å beskytte livmoren fra bakterier, er blodig show blodet farget slim ut av livmorhalsen ved utbruddet av arbeidskraft.
to. Mucus pluggen kan være klar eller klart og farget med litt blod, blodig vis nesten alltid ha blod i den.
tre. Mucus plugg utladning kan vanligvis skje selv under vaginal undersøkelse eller samleie, vil blodig show vanligvis skje ved angrep og under fødselen.
4. Mucus plug vanligvis går forut blodig vis.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------