Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom blå cohosh og klaseormedrue

Hvis det er første gang du møter klaseormedrue og blå cohosh røtter, vil du sannsynligvis har inntrykk av at de kommer fra samme subtyper av planter, bare med litt variasjon i farge deres som navnene skulle tilsi. Men til tross for deres ligner " cohosh navn, de er faktisk to forskjellige røtter. faktisk har de ikke engang kommer fra samme slekt og familie av planter. Dessuten både svart og blå cohosh røtter betraktes medisinske urter, brukes og introdusert av indianere. De kan løse helseproblemer og sykdommer som er spesifikke for kvinner, slik som de knyttet til menstruasjon, graviditet og seksuelt overførbare infeksjoner.
Blue? Cohosh, vitenskapelig kalt Cauloophyllum thalictroides, er medlem av berberidaceae eller berberis gruppe. den vokser rikelig i Nord-Amerika, spesielt i mellom grensene for Manitoba og Oklahoma Klaseormedrue, også kjent som svart snakeroot eller fe stearinlys, tilhører Ranunculaceae eller buttercup familien sin vitenskapelige navn. ville være Cimicifuga racemosa. Som motstykke sin, kan det bli funnet i hele Nord-Amerika. Begge anleggene ble oppdaget og utnyttet av indianere for medisinske formål, selv før engelske nybyggere okkupert kontinentet. Selv om de er begge spesielt for kvinner, deres funksjoner og effektene varierer. Klaseormedrue betraktes som anti-krampaktig. dette betyr at det kan lette kramper fra premenstruell syndrom, hetetokter i overgangsalderen og andre virkninger av hormonell ubalanse. det gjør den ved å hemme sekresjon av luteiniserende hormon ( LH ). Det jevner også ut hormonelle svingninger ved å balansere østrogen produksjon. Andre plager som kan løses i denne urten er nyre problemer, hyperkolesterolemi, hoste, sår hals og depresjon. Som klaseormedrue, er blå cohosh beregnet for behandling av tilstander spesifikt knyttet til hormonelle ubalanser. det kan lindre magekramper og hjelpe i behandlingen av celleforandringer, Chlamydia, samt endometriose. det regnes som en livmor tonic. Dette betyr at det er gunstig til livmoren, spesielt under graviditet. Ved abort eller spontanabort, kan blå cohosh fremskynde utvinning av livmor vev. Mer enn å være et middel, er det også en ufullendt urt. Det blir på denne måten ved en inneholdt stoff som heter Caulosaponin som kan forårsake livmor sammentrekninger.
Som de fleste medisiner, svart og blå cohosh urter har sin tilsvarende bivirkning. Langvarig bruk av den tidligere har vært spekulert i å bidra til leverskader. inkluderer Felles downsides vekt svingning, lavt blodtrykk, kramper, kvalme, forstoppelse, diaré, hodepine, og langsomme hjerteslag. På en annen note, er det heller ikke tilrådelig å overdrive blå cohosh, på grunn av de negative effekter det kan føre til spesielt til nyrene og hjertet.
En kombinasjon av blått og klaseormedrue er effektiv i modner livmoren, forberede det å frigjøre dens innhold, med minimal arbeidskraft i leveransen under fødsel. den samme eiendommen kan også forstyrre graviditet hvis tatt under den tidlige fasen. Begge urter kan tas i standard avkok, tinktur, pulver eller kapselform. å forberede klaseormedrue avkok, må røttene være ulmet i ca 10 minutter. Det er tatt opp til 4 ganger om dagen med en dose på 1 til 4 spiseskjeer. Ekstraktet er tatt Blå cohosh tar lengre tid å putre på en gjennomsnittstid på 25 minutter. Dosering for blå cohosh er. 5-1 kopp konsumert opp til 4 ganger om dagen.
Oppsummering
  1. Svart og blå cohoshes er medisinske urter som kan ta en rekke kvinnelige reproduktive problemer.
  2. Klaseormedrue, med sine østrogen anti-spastisk egenskaper, er effektive i å lindre menstruasjonssmerter og andre symptomer forårsaket av hormonelle ubalanser. Blå cohosh, derimot, har spesialisert seg på modner livmoren for lettere arbeid under en fødsel.
  3. En kombinasjon av svart og blå cohoshes kan også legge til rette abortiv reaksjoner.
  4. Langvarig bruk av enten urten kan forårsake nyre, lever og hjerte problemer
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------