Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom aluminisert stål og rustfritt stål

Steel kommer i mange varianter, og hver av dem har svært spesielle egenskaper og kvaliteter. La oss se på aluminisert stål og rustfritt stål.
Det første til å snakke om er økonomisk aspekt av disse to varianter av stål. Aluminised stål er litt økonomisk enn rustfritt stål. Dette er på grunn av produksjonskostnaden av Aluminised stål er lav i forhold til produksjonskostnadene av rustfritt stål.
nå kommer til styrken av disse stål, er i rustfritt stål sterkeste av de to. De er også mer holdbare enn aluminised stål. I forhold til rust, ikke rustfritt stål ikke ruster. Dette er på grunn av tilstedeværelsen av krom. På den annen side kan Aluminised stål bli korrodert hvis aluminium pels blir ødelagt. når man sammenligner Aluminised stål og rustfritt stål, de tidligere de har høy varmeledningsevne. motsetning til aluminised stål, har rustfritt stål en høy termisk ekspansjon koeffisient, noe som betyr at det kan forandre form når utsatt til over varmen. ? Videre Aluminised ? stål? leveres med elektrostatisk overflate og det er på grunn av det at det er hovedsakelig brukt i å lage eksosanlegg og halstørklær.
Noen av de vanligste produktene laget av aluminisert stål inkluderer varmtvannsberedere, komfyrer, ovner, varmeovner og griller. Rustfritt stål brukes også i produksjonen av mange ting som kjøkkenredskaper, gryter og panner, lagertanker og selv i byggebransjen.
det kan også sees som rustfritt har estetikk i forhold til aluminised stål. den leveres i matt finish, gravert finish og børstet finish. Dette er grunnen til rustfritt stål brukes i bygninger, som legger til sin skjønnhet.
Oppsummering
  1. Aluminised stål er litt økonomisk enn rustfritt stål.
  2. rustfritt stål er sterkere av de to. De er også mer holdbar enn aluminised stål.
  3. i forhold til rust, rustfritt stål ruster ikke. aluminised stål kan bli korrodert hvis aluminium pelsen blir ødelagt.
  4. Aluminised stål har høy varmeledningsevne enn rustfritt stål.
  5. motsetning til aluminised stål, har rustfritt stål en høy termisk ekspansjon koeffisient, noe som betyr at det kan forandre form når de utsettes til over varme.
  6. Aluminised ? stål? kommer med en bedre elektrostatisk overflate.
  7. Rustfritt har estetikk i forhold til aluminised stål. Dette er grunnen til rustfritt stål er brukt i bygninger, som legger til sin skjønnhet.
  8. Noen av de vanligste produktene laget av aluminisert stål inkluderer varmtvannsberedere, komfyrer, ovner, varmeovner og griller. Rustfritt stål brukes også i produksjonen av mange ting som kjøkkenredskaper, gryter og panner, lagertanker og selv i byggebransjen.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------