Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom GEVIR og HORN

? ? Enkelte dyr i dyreriket har gevir og horn Antlers og horn er ofte forvirret for hverandre. ? Men det er klare forskjeller mellom de to Et gevir er en lang forgrening løvskog vekst som ligger på. ? pannen av visse dyrearter. ? et horn, også liggende på pannen av noen dyr, er et bein struktur som stikker og er dekket med keratin. ? Fra det blotte øye, gevir er vanligvis lengre enn horn, og ser ut som om det er grener ut av hoved stammen. ? En horn har ikke filialer, og vanligvis kommer til et punkt på slutten. Formålet med en gevir er forskjellig for hver pattedyret som har dem. ? Noen pattedyr har dem for auditive formål, andre for næringssøk, og noen for defensive formål. ? Horns er på samme måte brukes til forsvar og til å hjelpe dyr fôr til mat. ? Både gevir og horn er vant til å kjempe i paring prosessen. ? noen av dyrene som har omfatte gevir elg, elg, og varierende arter av hjort. ? Dyr som har omfatte horn sauer, bøffel, og antilope. ? Det er andre harde vekster som stikker ut fra pannen eller ansiktet av dyr som kan forveksles som horn og gevir, men kan ikke være.
? ? Både gevir og horn har bein i dem, men dekning av alle er forskjellig. ? Antlers variere avhengig av kjønn og art, men alle er dekket med et protein hud som fremmer bein vekst. ? Framveksten av en gevir er rask, men stopper når den beskyttende huden faller av, betyr dette at gevir har modnet. ? Horns utvikle seg på dyr som babyer, og de stopper ikke å vokse før dyret er død. ? Horns kan bli buet eller spiraled som de vokser. ? Huden over en gevir er laget av protein og en hud som heter fløyel som beskytter benet. ? Avhengig av sesong og klima dyret lever i, huden på en gevir kan også bli utøst. ? Forskjellig fra huden av et horn, som er keratin basert og sjelden kaster.
? ? Gevir og horn har ikke bare bruke de dyrene som har dem, men de er også svært ettertraktet av mannen. ? Primært både brukes for trofeer og dekorasjon formål. ? Horns har også blitt brukt til å lage musikkinstrumenter, noen få knapper, og andre for lim lage.
? ? Til dem som er uvitende om forskjellene mellom de to, kan gevir og horn forveksles for hverandre likevel, under de er to svært forskjellige dyr trekk
Oppsummering : ?.
  1. Antlers er branching vekster fra pannen av noen dyr. ? Horns stikker bein strukturer også fra pannen av visse arter.
  2. Antlers og horn er begge brukes for beite og defensive formål.
  3. Både gevir og horn er bein, men de hver er dekket med ulike typer beskyttende protein skinn. ? Antlers slutte å vokse når modne og horn vokse videre gjennom livet av dyret.
  4. Antlers og horn er ettertraktede elementer, som ofte brukes i ulike elementer noen kulturer bruker daglig.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------