Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom alprazolam og lorazepam

Angst og depresjon er to av de mest vanlige psykiske lidelser i verden i psykiatri. ? Å hjelpe hjelpe pasienter med disse tilstandene, narkotika og medisiner er foreskrevet for å bli tatt på visse mellomrom. ? Den Alprazolam og Lorazepam er medisiner som begge tilhører benzodiazepin familien er imidlertid visse forskjeller mellom disse to legemidlene for en ting er Alprazolam selges i markedet som Xanax, eller. ?. ? Niravam. ? mellomtiden er det Lorazepam bedre kjent som Ativan. ? Vanligvis er dette stoffet raskere fjernet fra blodet til pasienten i motsetning til Alprazolam, som tar litt tid å bli utskilt fra kroppen. ? Dermed sikrer den at alle forhold som fører til toksisitet fjernes fra innsiden. ?.
Legemiddelassistert, kan disse stoffene kommer i ulike opptredener eller piller det Lorazepam kommer i to hovedformer som tablett, og de konsentrerte eller flytende former The Alprazolam, på den annen side kommer i fire ulike utsalgssteder, nemlig, er det disse tablett former, utvidet frisetting, den muntlig disintegrating tablett og konsentrert løsning. ? Inntaket av slike medisiner som Lorazepam er ikke bare for angstlidelser. ? Denne pillen kan brukes til behandling av irritabel tarm syndrom, epilepsi, søvnløshet og oppkast på grunn av kreft behandlinger. ? Den Alprazolam, på hånd, brukes til å behandle sykdommer som fobier av åpne områder og premenstruelle syndromer. Når du tar medisiner, må du være klar over de forutsetninger før du tar den. ? Den Alprazolam, for eksempel, kan være et inntak med eller uten å spise mat på forhånd. ? I tillegg er dette stoffet å bli tatt på. 25 milligram til. 50 milligram tre ganger om dagen når du bruker umiddelbar løslatelse tablettene. ? I tre dagers ganger, narkotika totalt kan dosen økes til 4 mg per dag. ? Den Lorazepam, i mellomtiden, må tas i henhold til pasientenes behov. ? I noen tilfeller pasientene ? ? daglig inntak måles på maksimalt kun 3 mg som er jevnt fordelt gjennom hele dagen.
Hvis du tar medisiner daglig, er det viktig at du tar skikkelig vare på deg selv, spesielt hvis du er en ammende mor. ? Det kan ikke vitenskapelig bevist ennå, men Lorazepam synes å være ikke utskilles i morsmelk i motsetning Alprazolam. ? Likevel, hvis du ammer, vil det være klokt å enten stoppe medisinering eller å stoppe ammingen. ?. ? behandling av angst lidelser er en måte å hjelpe folk håndtere disse forholdene og leve normalt slutt, hvis du er i stand til å ta riktig type medisiner, må du være klar over hvilken medisin vil hjelpe deg bedre.
Oppsummering :
en Alprazolam er solgt i markedet som Xanax mens Lorazepam selges som Ativan.
to. Lorazepam blir raskere fjernet fra kroppen i motsetning til Alprazolam.
tre. Lorazepam kommer i bare to former mens Alprazolam kommer i fire ulike måter.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------