Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom allopathic og osteopatisk lege

Det finnes to hovedtyper av medisinsk praksis. Ene kalles osteopati og den andre er allopathy. Osteopatiske leger er også kjent som DOS mens allopathic leger regnes som MDS.
førstnevnte ( osteopatiske leger ) får treninger på manuell medisin disiplinen har selv blitt utviklet rundt 1874 av Dr Still Han utviklet osteopati på grunn av feil på enkelte leger (. løpet av sin tid ) i behandling av sine barn og kone som alle døde på grunn av en viss sykdom. Han så sentrert sine idealer til kroppens egen helbredende evne.
Noen osteopatiske teknikker inkluderer bare omstilling eller reposisjonering av menneskekroppen, slik som å minske smerter og bedre generell system fungerer. Likevel denne disiplinen er nå allment akseptert å være noe en del av medisinen. Selv om mange tilhengere av moderne allopathic medisin fremdeles ikke godkjenner slik. osteopatiske leger gjennomgår omfattende OMM ( osteopatisk manipulativ medisin) trening der det viktigste vekt på musklene og bein, og hvordan disse systemene påvirker den generelle helse og velvære for den enkelte. Kurset er i utgangspunktet jordet til filosofier av osteopati som inkluderer å se symptomene i pasientens kontekst og se pasienten som en helhet individ. Et godt eksempel er når en person blir klaget over pusteproblemer. Legen jordet på osteopatiske filosofier forsøker å se på pasienten som en hel person, og vurderer om pasienten kan ha noen avvik i spinal kurvatur som gjør symptom vises.
Når det gjelder omfang av praksis, MDS eller allopathic leger dele de fleste privilegier over hele verden som de er gitt en bredere vei å praktisere medisin i forhold til DOS. Osteopatiske leger har begrenset praksis rettigheter i enkelte land som Irland. Likevel, i USA alene begge typer leger kan nyte praktisere sitt håndverk på et ubegrenset basis.
De behandlingsmetoder oppmuntret av osteopatiske leger er generelt smertefri som Counter belastning og myofascial release teknikker. allopathic medisin oppfordrer radikale teknikker som ofte invasiv i naturen. Disse teknikkene rettet mot direkte motstridende selve sykdommen.
Selv om DOS og leger er både lisensiert til å praktisere medisin, de likevel skiller seg fra hverandre fordi :
  1. osteopatiske leger er talsmenn for smertefri behandling modaliteter motsetning allopathic leger
  2. osteopatiske leger er knyttet mer på teorien om muskel-skjelettsystemet.
  3. osteopatiske leger har mindre frihet for medisinsk praksis i forhold til allopathic leger.
  4. Flertallet av mennesker i dag innpode en høyere aktelse for allopathic leger sammenlignet med sine osteopatiske kolleger som er noen ganger sett på som " leger av kvakksalveri. '
  5. osteopatiske leger vise den menneskelige kroppen som en helhet og ikke utelukkende på symptomet selv.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------