Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom alfa og betablokkere

En av de dødeligste sykdommer i verden i dag er hypertensjon. ? For å forhindre slike sykdommer, trenger kroppen å ha disse betablokkere å hjelpe sine vener i jevn flyt av blodsirkulasjonen. ? Alpha og betablokkere er ofte støtter medisiner som vil hjelpe i senking av blodtrykket. ? det er imidlertid noen forskjeller mellom disse to, at du må merke av. ? alfablokkere generelt bidra slapper musklene, som igjen kan føre til åpning av blodkar for jevn sirkulasjon. ? De Betablokkere, på den annen side, virker ved å redusere personer hjertefrekvens. ? Dermed fører det til reduksjon av blodstrømmen. ? BP er redusert på grunn av utvidelse av blodårene. slutt, selv om deres formål er det samme, de fungerer annerledes.
Alpha medisiner virker ved å holde hormonene av noradrenalin eller noradrenalin i sjakk. ? Dermed kan det føre til en jevnere blod flow gjennom åpne årer. ? de Betablokkere, i mellomtiden, virker ved å blokkere hormonet adrenalin eller bedre kjent som adrenalin. ? Dette hormonet fører ofte økt hjerterytme som kan føre til økt blodtrykk. ? The Beta medisiner hindrer at dette skjer. ? Alfablokkere bare jobbe for å senke blodtrykket og øke blodstrømmen til hjertet mens Beta medisiner arbeidet i bremse pulsen samtidig senke BP priser. Disse Alpha medisiner er også kjent som alfa adrenerge betablokkere eller alfa adrenerge antagonister. ? Slike medisiner meste fokusere på blodtrykket og blod sirkulasjon alene. ? De Betablokkere arbeid på hjertet, blodomløpet og BP nivåene, men mesteparten av tiden, disse Betablokkere jobbe på puls alene. ? Personer med arytmier eller unormal hjerterytme og takykardi eller rask hjertefrekvenser ta denne medisinen. ? når det gjelder bivirkninger, kan både medisiner forårsake svimmelhet og tretthet når det er først tatt. ? er imidlertid Betablokkere notert til føre til at noen pusteproblemer. ? derfor er denne medisinen ikke er foreslått for de pasientene som har medisinsk historie av astma.
For bivirkninger, noen av de betablokkere notert til føre til vektøkning. ? Dette vil trolig på grunn av redusert forbrenningen som skjer inne i menneskelige systemet. ? Som pulsen gjør ned, mange eksperter mener det gjør fordøyelsessystemet og metabolisme rate. ? alfablokkere, på den annen side, ikke nødvendigvis føre til vektøkning. ? de alfablokkere noteres til å ha risiko for hjertesvikt hvis de blir tatt for en langsiktig bruk. ? samtidig må Betablokkere ikke stanses umiddelbart da dette kan forårsake hjerteinfarkt eller andre hjerteproblemer.
Oppsummering :
en alfablokkere arbeide på blodet musklene til å åpne opp blodårene mens Beta medisiner virker på hjertet for å lette flyten av blod
. 2. Alpha meds arbeid på hormon av noradrenalin eller noradrenalin mens Beta arbeider på adrenalin eller adrenalin.
3. alfablokkere arbeide for blodtrykksnivået alene mens Betablokkere kan fungere for både hjerte og blodtrykk.
4. Betablokkere kan føre til vektøkning, mens Alpha medisiner ikke gjør det.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------