Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom FJELL og BAKKE

jordoverflaten er dekket med ulike terreng. Ulike vannmasser og ulike landformer. Jordens landformer er klassifisert i henhold til høyde, lagdeling, helling, rock eksponering og jordtype.
en hovedgrunn til at jordtyper variere skyldes klimaet og fuktighet i regionen. Elevation og skråningen klassifiserer de landformer som er høye. Stratifisering klassifiserer steinen lag av en bestemt del av landet. Under klassifisering av høyde, vi vanligvis har, Cliff, daler, vulkaner, åser og fjell. Per definisjon er en klippe en Landform som har en svært bratt kant, mer sannsynlig loddrett mot bakken allerede. Valleys er landareal slettene som er omgitt av åser og fjell. Vulkaner er landformer som har et krater og uregelmessig avgir varmen fra jordens indre i en form for utbrudd, er disse landformene ofte funnet på tektoniske plater. En bakke er en forhøyet del av en vanlig som ikke generelt har et toppmøte. rollen av en ås dateres tilbake til forhistorisk tid at de opprinnelige menneskelige bosetninger ble bygget på åsene for å øke beskyttelsen mot rovdyr og for å holde dem forhøyet fra flom. Mer sannsynlig er en ås mindre bratt enn et fjell Geographers skille en bakke fra et fjell etter høyde Den har en høyde grense på 2000ft og over dette,. Vil det bli vurdert et fjell The. høyeste fjellet i verden er Cavanal Hill i Poteau, Oklahoma har en høyde av 1999 ft. Andre åser er laget for turiststeder som de Chocolate Hills i Bohol, Filippinene som ser ut som store hauger av sjokolade i dagslys.
den høyeste av alle landformer er fjellet. brattere enn en ås, den har en tydelig topp og det er høyde starter fra 2001 ft. og over havet. Fjell er foretrukket over bakker ved turgåere, fordi det er mer utfordrende å vandre på en mer opphøyet terreng. fleste fjell arrangeres i fjellkjeder som Himalaya som huser Mt. Everest,. ha en høyde av 29029 ft
Summary :
en. ? Åser og fjell er landformer klassifisert etter høyde.
To. Hills ikke har en distinkt toppmøte.
3. Mountains vanligvis sitte sammen med andre fjell og åser i en form for områder eller fjellkjeder.
4. Fjell er brattere og høyere enn åser. ha
fem. Hills en høyde utvalg av 2000 ft. nedenfor og fjellene har en høyde utvalg av 2001 ft. og over.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------