Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom Ambien og rozerem

Det er folk der ute som har problemer med å sovne om natten. ? Ofte vil dette betraktes som en sykdom som kan behandles med de rette medisiner og medisinering. ? Så lenge da disse er tatt i henhold til resept fra lege, kan det være ganske nyttig å bistå deg i søvne. ? Den Ambien er generelt en beroligende som er foreskrevet for kortvarig bruk. ? på den annen side er Rozerem stoffet foreslått for langsiktig bruk for disse insomniacs. ? utgangspunktet er årsaken bak en slik reaksjon på grunn av de ikke- vanedannende effekt av medisiner. Det generiske navnet Rozerem bærer kalles Ramelteon mens det av den Ambien kalles Zolpidem. ? I den medisinske verden, mange antar at Rozerem å være en sovepille som er teknisk ikke- beroligende mens Ambien består av ingredienser som fungere som sådan.
Begge er piller som skal hjelpe en person i hans sove mønster. ? imidlertid narkotika fungerer på ulike måter inne i menneskelige systemet. ? Den Ambien, for eksempel ville arbeide med den naturlige hjernen kjemiske kalt GABA. ? Dette næringsstoffet er vanligvis en av de 18 kjemikalier i hjernen som fungerer som signalstoffer. ? Slutt, er de kildene som styrer kommunikasjonen i hjernecellene ved mengden av elektrisk aktivitet utgitt. ? Mellomtiden fungerer Rozerem med ? ? Melatonin -reseptorer ? ? som sikrer den interne kroppen klokke fungerer ordentlig og skikkelig. ? Dermed vil det være at alarm som vil lede kroppen din når du er trøtt og bør seg klar til å sove. En annen stor forskjell mellom narkotika er som Ambien er mer kjent for å ha en effekt av hukommelsestap på pasienter som bruker det. ? På en måte kan Rozerem også produsere denne effekten. ? Men dette er mer uttalt hos de Ambien narkotika og medikamenter. ? For de andre bivirkninger, er de Zolpidem narkotika bemerket for å ha en utvidet følelse av døsighet, tretthet og endringer i atferd og humørsvingninger. ? Ramelteon eller Rozerem, derimot, har mindre effekt og lavere statistikk når det kommer til disse effektene. ? derfor når Ambien narkotika er tatt i hyppige perioder, kan det føre til avhengighet og avhengighet. ? Faktisk har undersøkelser vist at folk som bruker noen medisiner som disse kan ha denne bivirkningen. ? Imidlertid Rozerem narkotika, derimot, er tryggere og teknisk ikke- vanedannende.
Når det gjelder resept, de Rozerem narkotika er langt lettere å utstede som de ikke kontrollerte stoffer. ? Ambien medisiner er kontrollert narkotika på grunn av effektene av avhengighet og avhengighet. ? som i alle narkotiske stoffer og medisiner som vil hemme din tankegang og hukommelse, er det alltid viktig å ha kunnskap om det. ? Ellers kan du tilbringe altfor mye tid på å bekymre med å få sove at du setter til side effekten av legemidlene
Oppsummering :
En Ambien narkotika kan være vanedannende hvis tatt hele tiden mens Rozerem er det ikke.
to. Ambien arbeider med GABA delen av hjernen mens Rozerem fokuserer på de ? ? melatonin -reseptorer. ? ?
3. Ambien er mer kjent for å ha effekter av hukommelsestap, tretthet og utmattelse, selv etter den neste dagen. ? Rozerem, kan også ha disse effektene, men det er sjelden langt mellom.
4. Ambien medisin er et kontrollert stoff mens Rozerem er det ikke. ? Derfor er det lettere å foreskrive av leger.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------