Stilling: ovs0 > Rune Torkildsen >

Forskjellen mellom aldiko gratis og aldiko premie

Aldiko, som passende står for boken på svensk, er en eBook-leser som er tilgjengelig for Android-plattformen. Du kan finne og laste den ned fra Android Market på mobiltelefonen, og det kommer i to versjoner. gratis og premium Selvfølgelig er den største forskjellen mellom de to versjonene kostnad fordi den gratis versjonen, som navnet tilsier, er gratis mens Premium-versjonen kommer til en kostnad Dette er bra fordi du kan laste ned gratis versjon og prøve det ut så lenge du vil slik at du kan avgjøre om det er verdt å betale for premium-versjonen.
Så, hva du får når du gaffel over kontanter og oppgradere til premium versjonen? For det første premien versjonen ikke lenger viser annonser når du ser etter en ny bok å lese. Den gratis versjonen gjør dette for å heve en bit av inntekter for forfatterne av programvaren. Ikke bekymre deg, men som annonsene vises bare når du besøker markedet selv og ikke når du leser en bok. Bortsett fra fjerning av annonsene, er premien versjonen av Aldiko også sies å ha kopibeskyttelse, som gratis versjon ikke har. Kopibeskyttelse er en måte å hindre uautorisert kopiering av opphavsrettsbeskyttet materiale. Fordi gratis versjon mangler støtte for kopibeskyttelse, er det sannsynlig å få problemer når du arbeider med eller importere filer som er kopi beskyttet. Grunn den ekstra kopibeskyttelse, premien versjonen av Aldiko er også større ved bare en MB enn den frie versjonen. Dette er ingen stor sak for folk flest, men for dem som ikke kan installere programmer på sine microSD-kort, er det godt å vite at du kan spare litt plass ved hjelp av gratis-versjonen.
Det er i utgangspunktet det. Disse forskjellene er ganske små, og mange mennesker ville ikke engang merke forskjellen. Men for bare et par dollar, er det verdt det å få premie versjon hvis bare for å støtte utviklere og gi dem en grunn til å videreutvikle programvaren
Oppsummering :
en Aldiko Free er gratis mens Aldiko Premium er tilgjengelig til en pris
2. Aldiko Gratis viser annonser når Aldiko Premium ikke
3 Aldiko Free har ikke kopibeskyttelse mens Aldiko Premium gjør
4. Aldiko Free er en full MB mindre enn Aldiko Premium
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------