Stilling: ovs0 > Rune Torkildsen >

Forskjellen mellom VIBER og SKYPE

Med kravet om å være Skype morderen, har Viber sikkert høye mål. Men spiller det egentlig gjøre hva den sier ?. La oss se hva Viber gjør bedre enn Skype og vice versa Til å begynne med, er Viber en iPhone app, du kan ikke få det hvis du bruker en Android, Blackberry, Windows eller Symbian telefon. selv om det fungerer med andre Apple-produkter, det fungerer best med iPhone Skype var utgangspunktet for datamaskiner, men har siden gjort sin vei til de fleste mobiltelefoner på markedet i dag, selv på iPhone. Så lenge kontakten din er logget inn Skype, uansett hvilken plattform, kan du fortsatt ringe gratis. Skype er også i stand til å fungere som en klient for direktemeldinger. Dette tillater brukere å chatte eller sende meldinger til hver andre bare liker med vanlig tekstmeldinger. Viber mangler denne evnen, selv om de hevder at det er allerede på trappene. de ville gjøre klokt i å legge til denne funksjonen ASAP gitt populariteten til instant messaging særlig blant yngre brukere.
den største fordelen til Viber er den høye grad av integrering med iPhone. Den synkroniserer automatisk med dine kontakter og merker de du kan ringe på Viber med små ikoner. Det også kjører stille i bakgrunnen slik at den ikke forstyrrer med telefonens andre bruksområder til noen ringer deg på Viber. Skype sorter-av pinner ut som en sår tommel fordi den mangler de tingene nevnt ovenfor du må fremdeles fyre opp Skype og logg inn før du kan begynne å motta samtaler. motsetning Viber som automatisk lansert og logger rett inn med mobilen nummer når du slår på telefonen. Den største fordelen med Skype er evnen til å ringe selv når personen du ringer er ikke en abonnent, eller er bare offline. Viber emulerer dette ved ruting samtalen om iPhone telefon app. Så hvis du er inne i en bygning med WiFi, men ingen celle dekning, kan du fortsatt ringe noen på Skype for en minimum avgift, men du er begrenset til Viber brukere på Viber. Dette er fordelen er forstørret enda mer når du ringer noen som ikke er i det samme landet. Skype tilbyr VoIP-ruting med svært lave priser til 40 land verden rundt. Viber vil fortsatt gå gjennom tradisjonelle kanaler, og brukeren vil være utsatt for høye internasjonale bompenger.
Så er Viber Skype morder som de hevder å være? Hvis de fleste av de personer du ringer bruker iPhones og er alltid online, så Viber er egnet for deg. For alle andre tilfeller, Skype fortsatt holder overtaket. Det er ikke benektes at Viber er en utmerket programvare. Men den har en lang vei å gå for å kreve tronen av Skype
Oppsummering :
  1. Viber er tiden for deniPhone bare mens Skype er på nesten hver plattform
  2. Viber kan ikke gjøre chat mens Skype kan
  3. Viber har bedre integrering enn Skype
  4. Viber er låst til mobil tall når Skype er ikke
  5. Viber kan ikke ringe til ikke-brukere mens Skype kan
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------