Stilling: ovs0 > Rune Torkildsen >

Forskjellen mellom Mozilla Firefox og Internet Explorer

Alle som har vært på internett vet hva Internet Explorer er. Nettlesere er en viktig del i fullt utnytte Internett til det fulle. Men det finnes også andre alternativer, og en av dem er Mozillas Firefox. det er stor forskjell selv når det kommer til popularitet som Internet Explorer er fremdeles den mest brukte nettleseren i verden med Firefox som en fjern andre.
Hovedårsaken bak populariteten til Internet Explorer er dens tilgjengelighet. Den leveres buntet med alle versjoner av Windows og brukere kan enkelt oppdatere til nye versjoner når de blir tilgjengelige. Fordi Windows er den største operativsystemet for personlige datamaskiner, Internet Explorer allerede har en så stor fordel. Firefox kommer forhåndsinstallert med visse Linux-distribusjoner, men disse er brukt på en ganske liten prosentandel av datamaskiner Hvis du vil ha Firefox på Windows, må du laste ned et installasjonsprogram,. vanligvis via Internet Explorer
En ulempe med Internet Explorer er dens manglende evne til å arbeide med andre operativsystemer. Som Microsoft laget Internet Explorer for deres Windows-programvare, ville det bare fungere med Windows. På den annen side er det versjoner av Firefox for Windows, Mac og til og med forskjellige Linux-distribusjoner. Det finnes mange grunner til at Firefox, og andre alternative nettlesere, blomstret, den første er hastigheten Internet Explorer er rett og slett for treg når det kommer til gjengivelse sider med de riktige optimaliseringer, kan Firefox laste de samme sidene mange ganger raskere. en annen vurdering er sikkerhet. Som den mest populære nettleseren, ondsinnede kodere er mer sannsynlig å målrette svakheter på Internet Explorer enn på noen annen nettleser. Selv om populariteten til de to er like, ville Firefox fortsatt være tryggere valg som Microsoft er ofte langsom å svare på patching disse sikkerhetshullene.
Firefox er fortsatt en av de beste alternativene til folk som er lei av å bruke Internet Explorer. selv Firefox har gått gjennom noen problemer i å optimalisere hastighet og ytelse, er disse problemene ventes å tas opp med den neste versjonen av Firefox. Likevel, selv med slike problemer, med dagens utgivelser, Firefox er fortsatt mye bedre enn Internet Explorer.
Oppsummering :
en Internet Explorer er den mest populære nettleseren, mens Firefox er bare andre
to Internet Explorer følger med Windows mens Firefox er ikke
. 3. Internet Explorer er tilgjengelig kun på Windows mens Firefox er tilgjengelig for andre operativsystemer
4. Internet Explorer er langsom enn Firefox
fem. Internet Explorer er mindre sikker enn Firefox
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------